3 zitsbank Girone met koudschuim zitting grijs

GIRONE; Een luxe bank met een stijlvolle vormgeving

Bank Girone is een stijlvol vormgegeven bank met een zeer comfortabele zit en een...

€ 929,00

GIRONE; Een luxe bank met een stijlvolle vormgeving

Bank Girone is een stijlvol vormgegeven bank met een zeer comfortabele zit en een hoogwaardige afwerking. De vaste zit- en rugkussens bieden een goede ondersteuning en bieden je alle gelegenheid om heerlijk ontspannen te genieten van een avondje tv-kijken. Dankzij de fraaie vormgeving past deze bank in veel interieurs en bij vrijwel alle woonstijlen.

  • Stijlvol
  • Vaste zit- en rugkussens
  • Comfortabele zit

Bank Girone is er als 3-, 2-zitsbank, fauteuil of als hoekcombinatie, waarbij je kunt kiezen uit een smalle of bredere arm. Hierdoor is er altijd wel een opstelling die bij jou in de woonkamer past. De 2- en 3-zitsbanken/zitelementen zijn optioneel verkrijgbaar met een verstelbare zitdiepte. Je kunt daarbij kiezen uit handverstelbaar of elektrisch verstelbaar voor extra comfort.

Model Girone is standaard uitgevoerd met houten poten welke in veel kleuren te verkrijgen zijn o.a.; beuken, zwart, alu-kleur, koloniaal, wengé, kersen, eiken, els, mahonie, walnoot, grijs (RAL 7022), bruin (RAL 8016), wit (RAL 9010), vintage grijs (BV 7022), vintage bruin (BV 8016) en vintage wit (BV 9010). Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid van metalen poten, welke leverbaar zijn in chroom of zwart.

Dit model is verkrijgbaar in alle stoffen uit de Pronto Wonen stoffencollectie*, welke zeer uitgebreid is zodat er altijd een stof en kleur bij zit die bij jou smaak past. Uiteraard zijn er ook bijpassende arm- en sierkussens verkrijgbaar.

Deze bank is indien gewenst ook verkrijgbaar met HR-schuim in de zitting (tegen meerprijs) i.p.v. het standaard al zeer hoogwaardige Polyetherschuim. HR-schuim (ook wel koudschuim genoemd) heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort.

Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten verkrijgen om je meubelen te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.

* De Pronto Wonen stoffencollectie maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een bank of eetstoelen in dezelfde kleur en stof te bestellen, ook al betreft het verschillende leveranciers.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies