Lurano; de persoonlijke touch

Ons model Lurano heeft alles in zich; een geweldig zitcomfort, keuze uit diverse type armleuningen, verschillende poottypes en een stof- en lederkeuze waar je "U" tegen zegt. Model Lurano is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een 3 of 2 zitsbank te combineren met een fauteuil, maar het combineren van dezelfde fauteuil met een hoekopstelling is ook mogelijk.

  • Afgebeelde opstelling is snel leverbaar
  • 3 soorten zitcomfort toepasbaar
  • 6 verschillende type armleuningen mogelijk
  • Uitgebreide stof- en lederkeuze mogelijk

Als eerste bepaal je jouw ideale opstelling. Hierbij heb je de keuze uit verschillende elementen en verschillende type armleuningen. Daarnaast is model Lurano leverbaar met een Engelse stiknaad. Natuurlijk kun je ook een gewone stiknaad verkrijgen. Vervolgens kies je de stof of (micro-) leder wat het beste bij je interieur past. We hebben een uitgebreide stofkeuze voor je beschikbaar, allereerst is er de keuze uit ons IN.HOUSE stof- en lederconcept; deze stoffen en ledersoorten kun je op vrijwel alle meubelen uit onze collectie toepassen. Daarnaast is er voor dit model nog een aanvullende stofbundel beschikbaar. Vervolgens bepaal je het zitcomfort, dit is mogelijk in een wat zachter of in een wat harder comfort. Ten slotte kies je de poot. Je hebt de keuze uit verschillende type metalen of houten poten. Wat je ook kiest, het zorgt voor de persoonlijke touch in je interieur!

Om de diverse mogelijkheden van model Lurano te bespreken verwelkomen wij je graag in onze winkel, waar onze verkoopadviseurs je graag helpen met alle kleurstalen om zo een goede keuze in stof/leder en kleur te maken. Tevens kan men je in de winkel uitstekend adviseren om leuke kleurcombinaties te maken met de vele andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Ook voor advies over onderhoud van je zitmeubel en het uitbreiden van de garantie staat ons verkoopteam voor je klaar.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies