3-zitsbank mayenne bordeaux

MAYENNE; stoere eenvoud

Ons model Mayenne is uitgevoerd in robuust luxe Vintage leder met verschillende natuurlijke structuurverschillen....

€ 1.699,00

MAYENNE; stoere eenvoud

Ons model Mayenne is uitgevoerd in robuust luxe Vintage leder met verschillende natuurlijke structuurverschillen. Vintage leder heeft de kenmerkende eigenschap dat het gebruikssporen krijgt. Dit komt doordat de waxlaag door wrijving kleurnuances laat zien. Dit geeft model Mayenne zijn levendige stoere karakter.

  • Uitgebreide keuze in prachtige stof- en leersoorten
  • Verkrijgbaar met 2 verschillende soorten rug-afwerkingen
  • Snel leverbaar in de afgebeelde uitvoering

Naast leder Vintage hebben we een uitgebreide keuze in prachtige stof- en leersoorten. Allereerst is er de keuze uit ons IN.HOUSE stof- en leerconcept. De stoffen en ledersoorten in dit concept kun je op vrijwel alle meubelen uit de IN.HOUSE collectie toepassen. Daarnaast is er voor model Mayenne nog een aanvullende bundel beschikbaar.

Model Mayenne heeft niet alleen een uitgebreide keuze uit stof- en leersoorten, maar ze heeft ook een uitgebreide keuze uit diverse (hoek-) opstellingen. Zo kun je bijvoorbeeld twee fauteuils combineren met een 3 zitsbank, maar ook de hoekopstelling 2,5 zitsbank met 1 arm gecombineerd met een hoek met eiland behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de rug uit te laten voeren met of zonder trekstrook en als laatste is er nog een keuze uit een recht metalen poot of een metalen beugelpoot. Samen met de uitgebreide keuze in stof- en ledersoorten stem je model Mayenne op deze manier geheel af op je eigen wensen!

We besteden speciale aandacht aan de kwaliteit van onze meubelen. Mayenne is daarom ook voorzien van een stalen nosagvering onder de zittingen met daarop een laag van HR-schuim (ook wel koudschuim genoemd) gecombineerd met polyether. Dit garandeert je jarenlang woonplezier.

De getoonde uitvoering is snel leverbaar, hierdoor kun je snel genieten van je nieuwe aankoop. Vraag naar de snel-lever-mogelijkheden in de winkel. Neem bij je bezoek aan de winkel een plattegrond van de beschikbare ruimte mee, samen met onze verkoopadviseurs komen we zo tot de ideale opstelling voor jouw woonsituatie.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies