3 zitsbank Modo pocket/visco zitting microleder stoneGrijze 3 zitsbank Modo met verstelbare zitdiepte

  • Kubistische armleuningen, 25 cm breed
  • Robuuste zwarte houten poten
  • Handmatig verstelbare zitdiepte
  • Uitgevoerd in donkergrijs microleder camel
  • Hoogwaardig zitcomfort: pocketvering i.c.m. viscoschuim

3 zitsbank Modo is een luxe en comfortabele bank met een robuuste uitstraling. De 25 cm brede kubistische armleuningen en de zwarte houten rechthoekige poten geven de bank een stoere look en hierdoor is model Modo eenvoudig te combineren bij allerlei woonstijlen. Deze luxe 3 zitsbank is voorzien van een traploos verstelbare zitdiepte, waarmee je beide zittingen individueel kan verstellen tot een zitdiepte van maximaal 62 cm. Het afwerkingsniveau en het comfort zijn van zeer hoge kwaliteit, zo is deze bank voorzien van een stevig houten frame en zijn de beste materialen gebruikt.

Deze prachtige bank is voorzien van een hoogwaardig zitcomfort. Er is gebruik gemaakt van een combinatie van pocketveren en viscoschuim. Pocketvering bestaat uit individueel verpakte veren, die individueel van elkaar reageren en bewegen, waardoor ze een goede ondersteuning bieden. Voor de toplaag is er gebruik gemaakt van viscoschuim. Viscoschuim is een memoryfoam en vormt zich naar de contouren van het lichaam. Microleder camel is een samengestelde bekleding van leder en stof met een mooie en luxe uitstraling en makkelijk in onderhoud. Het heeft een heerlijke zachte touch en door de geschuurde uitstraling geeft dit 3 zitsbank Modo een stoere look.


Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een grotere bank of juist een grote zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Modo verkrijgbaar in vele soorten bekleding om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen. Je hebt de keuze uit 6 verschillende armleuningen in 2 hoogtes en verschillende poten in hout en metaal in 2 poothoogtes. Zo kies je de zithoogte die bij jou past. Daarnaast kun je kiezen uit 4 zitcomforts, zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. Voor extra comfort zijn er verschillende afmetingen sierkussens en accessoires zoals een armkussen of hoofdsteunen verkrijgbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw Modo helemaal af!

€ 1.069,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies