3-zitsbank montino

Hoekbank MONTINO; eigentijds model met een heerlijk zitcomfort

De bank is opgebouwd uit hoogwaardige materialen voor jarenlang woonplezier....

€ 879,00

Hoekbank MONTINO; eigentijds model met een heerlijk zitcomfort

De bank is opgebouwd uit hoogwaardige materialen voor jarenlang woonplezier. Je hebt een ruimte keuze uit vele prachtige leersoorten en de stofcollectie uit de IN.HOUSE collectie. Je kunt model Montino geheel naar eigen wens samenstellen bijvoorbeeld als hoekbank en uiteraard ook als fauteuil , 3 zitsbank enz.

Montino is uniek in zijn soort doordat de zitting uit te voeren is als blokzitting welke doorloopt tot een paar centimeter boven de vloer, dit geeft de bank een stoere look. Je kunt de blokzitting combineren met een hoge of een lage armleuning. De tweede mogelijkheid is de keuze van een plintzitting, deze zitting geeft de bank een ranke, moderne uitstraling. Bij deze zitting is er tevens de keuze uit een hoge of een lage arm gecombineerd met een metalen poot. De metalen poot is leverbaar in 3 kleuren. Wat je keuze ook is, de rughoogte en het zitcomfort blijft altijd hetzelfde.

Om tenslotte je bank helemaal naar je eigen smaak samen te stellen kun je kiezen voor een bies maar ook voor diverse mooie stiknaden.

Model Montino leent zich uitstekend om in leder uit te voeren, wij hebben de keuze uit vele leersoorten in prachtige kleuren. Onze verkoopadviseurs kunnen je de vele voorbeelden laten zien door middel van extra grote leerstalen. De diverse leersoorten hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'. Denk hierbij aan veel variatie in soepel leer 'Massif' met de natuurlijke structuur van de runderhuid of extra dik geschuurd leer 'Kenia' met zijn stoere look. Uiteraard is er ook keuze uit meer dan 100 stoffen welke te combineren zijn met de meubelen uit de IN.HOUSE collectie; op deze manier maak je een prachtige combinatie van je IN.HOUSE meubelen.

Het is mogelijk de garantie uit te breiden, met een geringe meerprijs, naar 5 jaar. Je geniet dan van 5 jaar volledige garantie met uitgebreide dekkingsvoorwaarden. Laat je uitvoerig voorlichten in onze winkel.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies