3-zitsbank paulo grey

Paulo modern en comfortabel

Ons model Paulo heeft prachtige moderne lijnen. De ontwerper van de serie Paulo heeft vrijwel geen hoekige lijn...

€ 1.799,00

Paulo modern en comfortabel

Ons model Paulo heeft prachtige moderne lijnen. De ontwerper van de serie Paulo heeft vrijwel geen hoekige lijn op papier gezet. Er is ook extra aandacht besteed aan de detaillering. Let maar eens op de mooie stiksels op de armleuningen en aan de zijkanten van de zitelementen.

  • Snelle levertijd in alle opstellingen en meerdere stoffen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Tijdloze modellering

Model Paulo is door de vormgeving in diverse woonstijlen een echte aanvulling. Je hebt de keuze uit een ronde plintpoot of een gewone poot. Beide mogelijkheden zie je op de hoekbank en de 3 zits bank. Verder heb je een zeer uitgebreide keuze in vele stof - en ledersoorten. Uiteraard koop je bij IN.HOUSE enkel topkwaliteit. Bij model Paulo hebben we daarom gebruik gemaakt van de beste materialen bij de productie van de elementen. Denk hierbij aan een romp die verstevigd is met beuken regelwerk, een stalen nosagvering voor een goed zitcomfort en HR foam om dit zitcomfort lang mogelijk in goede conditie te houden zodat je jarenlang kunt genieten van je nieuwe bank.

Wij kunnen je nieuwe bank in iedere gewenste opstelling snel leveren. Hiervoor hebben we een speciale stof en lederbundel samengesteld zodat je een uitgebreide keuze hebt. Wil je toch liever een andere stof of leersoort? Dan is de levertijd iets langer.

Je kunt de standaard garantie op stoffen en lederen banken tegen een kleine meerprijs uitbreiden naar 5 jaar volledige dekking. Bij stof krijg je daarbij voldoende impregneermiddel om de bank vlekafstotend te maken, bij leder krijg je onderhoudssetjes meegeleverd om je bank zo veel mogelijk vlekvrij te houden en te voeden. Op deze manier blijft jou bank zo lang mogelijk in een goede conditie. En als er zich dan toch eens een probleem voordoet kun je gebruik maken van onze servicedienst die bij jou thuis reparaties kan verrichten.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies