3+2,5 zitsbank Forza grijs

Een bank met een elegante vormgeving

Zitbank FORZA heeft een elegante vormgeving en is een lust voor het oog. Het model wordt gekenmerkt door...

€ 1.149,00

Een bank met een elegante vormgeving

Zitbank FORZA heeft een elegante vormgeving en is een lust voor het oog. Het model wordt gekenmerkt door het fraaie lijnenspel van de armen en geaccentueerd door de mooie metalen chromen design pootjes.

  • Elegant
  • Vaste zit- en losse rugkussens
  • Goed zitcomfort

Model FORZA biedt een zeer goed zitcomfort en een hoogwaardige afwerking. De losse rug- en vaste zitkussens bieden een goede ondersteuning en laten je heerlijk ontspannen van een drukke dag. En ben je erg moe dan kun je ook even een lekker lang uit gaan liggen op de grote 3-zitsbank van wel 240cm breed. Zitbank FORZA is er als 3, 2,5, 2-zits, loveseat en fauteuil. Natuurlijk zijn er ook een hocker en sierkussens te verkrijgen. Dankzij de fraaie vormgeving past deze bank bij vrijwel alle woonstijlen.

Dit model is verkrijgbaar in bijna alle stoffen uit de Pronto Wonen stoffencollectie*, welke zeer uitgebreid is zodat er altijd een stof en kleur bij zit die bij jou smaak past.

Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten verkrijgen om je meubelen te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.

Kom gerust naar één van onze Pronto Wonen winkels en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model FORZA je kan bieden. Pronto Wonen heeft over heel Nederland winkels dus er is er altijd wel één bij jou in de buurt. Kijk snel op de Pronto Wonen website in het overzicht "winkels". Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

* De Pronto Wonen stoffencollectie maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een bank of eetstoelen in dezelfde kleur en stof te bestellen, ook al betreft het verschillende leveranciers.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies