bankje met kunstleder carnisse

Slaapkamer Carnisse is een eigentijdse slaapkamer

Slaapkamer Carnisse is een eigentijdse slaapkamer uit de DroomDomein collectie. Deze...

€ 169,00

Slaapkamer Carnisse is een eigentijdse slaapkamer

Slaapkamer Carnisse is een eigentijdse slaapkamer uit de DroomDomein collectie. Deze slaapkamer is uitgevoerd in de kleur champagne. Voor een warme uitstraling kan de kleur noten als detail op de lades toegevoegd worden. Hierdoor krijgt de slaapkamer een gehele andere look. Deze slaapkamer past door de eigentijdse belijning en vele maatmogelijkheden in veel verschillende interieurs en bij diverse stijlen.

  • Keuze uit twee verschillende poten bij het ledikant
  • Kledingkast is in vele uitvoeringen leverbaar
  • Verkrijgbaar met vele handige accessoires

Je kan kiezen uit twee verschillende pootmogelijkheden bij het ledikant. Kies je voor een mooie poot in het chroom of ga je voor een "zwevend" ledikant. Het hoofdbord van het ledikant kan voorzien worden van een elegant hoofdkussen. Praktisch en mooi tegelijk.Ook heb je diverse opties voor de nachtkastjes. Je kan hier kiezen voor de "zwevende"variant met 1 lade of voor een handig nachtkastje met 3 laden. Voor meer sfeer kan je kiezen voor een opzetpaneel voor op het nachtkastje al dan niet met verlichting.

De kledingkast is zowel leverbaar als draaideurkast als schuifdeurkast. Een schuifdeurkast neemt net wat minder ruimte in. Je kan je kast naar eigen wens samenstellen door een keuze te maken in de diverse hoogtes, breedtes met of zonder ladeblok. Verlichting is ook een optie zowel binnen in de kast of er buiten. Maak je kast af door gebruik te maken van een van de handige kastaccessoires. Creëer hierdoor extra bergruimte of maak gebruik van een handige opbergoplossing. Maak je slaapkamer af door het bij plaatsen van een mooie toilettafel of commode. Opgeruimd staat netjes.

Denk ook aan je comfort! Bij DroomDomein heb je keuze in verschillende matrassen, dekbedden en kussens. Houd rekening met je eigen wensen en voorkeuren. Wil je een bepaalde stijl in je slaapkamer dan kan je dit op een eenvoudige wijze bereiken door het kiezen uit een van de vele dekbedovertrekken die DroomDomein in haar collectie heeft.

Je bent van harte welkom in een van onze DroomDomein winkels of bezoek onze website.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies