Hoekbank Acante HR/visco zitting grijs

Moderne hoekbank Acante in grijze stof

  • Losse zit- en rugkussens
  • Uitgevoerd in een grijs gemêleerde weefstof
  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim i.c.m. visco-schuim
  • Zwart metalen poten
  • Zelf samen te stellen

Model Acante kenmerkt zich door zijn eigentijdse uitstraling, waardoor deze in vrijwel ieder interieur past. De bank is gestoffeerd met een grijs gemêleerde weefstof. Door het gebruik van verschillende garens en tinten ontstaat een licht meerkleurige kwaliteit met een ietwat grovere structuur die zacht en vol aanvoelt. De hoge, metalen poten zorgen voor een moderne en luchtige uitstraling.

Deze royale hoekbank met chaise longue ziet er niet alleen geweldig uit, hij is ook gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een heerlijk, wat steviger zitcomfort. In de zitkussens is een bovenlaag van HR-schuim verwerkt met een toplaag van visco-schuim. Beide materialen hebben een hoge veerkracht, waardoor de kussens langdurig hun vorm en comfort zullen behouden. Het HR-schuim kan in het begin wat harder aanvoelen maar na de inzitperiode zal dit materiaal zich steeds sneller vormen voor een optimaal zitcomfort. Visco is een traagschuim wat zich naar de contouren van het lichaam vormt wat zorgt voor een aangename zit. In de rugkussens is HR-schuim verwerkt met hierop een mix van dons en siliconen. Dit geeft een wat zachter comfort en een goede ondersteuning.

Dit model is voorzien van losse kussens. Om de vorm en uitstraling van de kussens te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen en van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting. De rugkussens zijn ook omkeerbaar. Door deze regelmatig om te draaien behouden deze nog langer hun vorm en comfort.


Online is deze hoekbank ook gespiegeld en met verschillende zitcomforts verkrijgbaar. Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Acante verkrijgbaar in veel verschillende opstellingen en soorten bekleding. Ook zijn er diverse zit- en rugcomforts verkrijgbaar en kun je kiezen uit verschillende poten. Voor extra comfort zijn er allerlei afmetingen sierkussens en hoofdsteunen beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Zo stel je jouw perfecte Acante bank zelf samen.

€ 2.514,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies