Hoekbank Acante pocket/visco zitting grijs

Moderne grijze hoekbank Acante

  • Losse zit- en rugkussens
  • Uitgevoerd in een grijs gemêleerde weefstof
  • Hoogwaardig zitcomfort: pocketvering i.c.m. visco-schuim
  • Zwart metalen poten
  • Zelf samen te stellen

Model Acante kenmerkt zich door zijn eigentijdse uitstraling, waardoor deze in vrijwel ieder interieur past. De bank is gestoffeerd met een grijs gemêleerde weefstof. Door het gebruik van verschillende garens en tinten ontstaat een licht meerkleurige kwaliteit met een ietwat grovere structuur die zacht en vol aanvoelt. De hoge, metalen poten zorgen voor een moderne en luchtige uitstraling.

Deze royale hoekbank met chaise longue ziet er niet alleen geweldig uit, hij is ook gemaakt van kwalitatieve materialen en heeft een hoogwaardig zitcomfort. In de zitkussens is namelijk pocketvering verwerkt. Dit zijn individueel verpakte veren, die los van elkaar reageren en bewegen, waardoor ze een goede ondersteuning bieden. Voor de toplaag is er gebruik gemaakt van visco-schuim. Visco-schuim is een traagschuim dat reageert op lichaamswarmte en zich naar de contouren van het lichaam vormt. Door deze combinatie ontstaat een zeer comfortabel, licht verend zitcomfort dat langdurig zijn vorm en optimale comfort behoudt. In de rugkussens is HR-schuim verwerkt met hierop een mix van polyetherschuimvlokken en siliconenvezels. Dit geeft een comfort dat een goede ondersteuning biedt en past bij het comfort van de zitting.

Dit model is voorzien van losse kussens. Om de vorm en uitstraling van de kussens te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen en van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting. De rugkussens zijn ook omkeerbaar. Door deze regelmatig om te draaien behouden deze nog langer hun vorm en comfort.


Online is deze hoekbank ook gespiegeld en met diverse zitcomforts verkrijgbaar. Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Acante verkrijgbaar in veel verschillende opstellingen en soorten bekleding. Ook zijn er diverse zit- en rugcomforts verkrijgbaar en kun je kiezen uit verschillende poten. Voor extra comfort zijn er allerlei afmetingen sierkussens en hoofdsteunen beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Zo stel je jouw perfecte Acante bank zelf samen.

€ 2.519,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies