Hoekbank Andelo HR-schuim zitting brandy

Strakke bruine hoekbank Andelo met chaise longue rechts

  • Uitgevoerd in een zachte stof met een luxe uitstraling
  • Afgewerkt met een gesloten vlindernaad
  • Standaard zitcomfort: comfortschuim i.c.m. HR-schuim
  • Losse zit- en rugkussens
  • Zelf samen te stellen

Met deze hoekbank haal je een echte eyecatcher in huis! De stof waarmee deze bank bekleed is, is van hoge kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan. Er zit een licht 3D effect in, wat zorgt voor een volumineuze en luxe uitstraling. De kleur laat zich het beste omschrijven als bruin, maar neigt naar het groen en heeft een gouden nuance. De strakke lijnen van dit model worden geaccentueerd door de zwart metalen designpoten en de gesloten vlindernaad waarmee de armleuningen en kussens zijn afgewerkt. Zie jij deze bank al bij jou thuis staan schitteren?

Deze bank met brede chaise longue ziet er niet alleen geweldig uit, hij is ook gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft steviger zitcomfort. In de zitkussens is comfortschuim verwerkt met een toplaag van HR-schuim. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal goed ademt. Het materiaal biedt een hoog zitcomfort en is zeer veerkrachtig, waardoor de kussens hun vorm goed behouden. In de rugkussens is een mix van polyetherschuimvlokken en siliconenvezels verwerkt. Dit geeft een goede ondersteuning en een stevig comfort dat goed past bij de zitting.

Model Andelo is voorzien van losse kussens. Om de vorm en uitstraling van de kussens te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen en van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting. De rugkussens zijn ook keerbaar. Door deze regelmatig om te draaien behouden deze nog langer hun vorm en comfort.

Online is deze hoekbank ook verkrijgbaar met de chaise longue aan de andere kant en met een ander comfort. Ben je wel helemaal weg van dit model, maar heb je liever een bank zonder chaise of juist een veel grotere hoekcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk! In onze winkels kun je met model Andelo je eigen bank samenstellen. Zo bepaal je zelf de opstelling en kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons Pronto Wonen Stoffenconcept. Ook zijn er diverse zit- en rugcomforts verkrijgbaar en kun je kiezen uit verschillende poten. Om je bank helemaal af te maken, zijn er sierkussens en hoofdsteunen verkrijgbaar in dezelfde of juist in een mooie bijpassende stof of kleur. Zo pas je model Andelo helemaal aan naar jouw smaak.

€ 1.299,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies