Hoekbank Duccio HR/visco zitting ecru

Ecru hoekbank Duccio

  • Elegante moderne hoekbank
  • Met losse rug- en zitkussens
  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim met visco schuim
  • Zwart metalen poten
  • Zelf samen te stellen

Model Duccio is met zijn ranke vormgeving en elegante zwart metalen poten een echte eyecatcher in je woonkamer. De rug- en zitkussens zijn los en voorzien van een uitstekend comfort. De hoekbank is bekleed met een geweven stof in verschillende garendiktes met diverse kleurnuances in lichte ecru tinten. Ondanks de weefstructuur voelt de stof lekker zacht aan.

Het afwerkingsniveau en het comfort van deze hoekbank zijn van zeer hoge kwaliteit. Er is gebruik gemaakt van HR-schuim in combinatie met visco-schuim in de zitting. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behouden de zitkussens langdurig hun vorm en comfort. Voor de toplaag is er gebruik gemaakt van visco-schuim, dit is een memoryfoam en vormt zich bij gebruik naar de contouren van het lichaam. In de rugkussens is gebruik gemaakt van HR-schuim en een mix van polyetherschuimvlokken en siliconen, zodat ook de rug goed ondersteund wordt.

Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een grotere hoekbank of 2 losse banken? Of een andere stof of kleur? Ook dat is uiteraard mogelijk.

In de winkel is model Duccio verkrijgbaar in vele opstellingen en soorten bekleding om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen. Je hebt de keuze uit allerlei zit- en rugcomforts, zodat je het comfort kunt afstemmen op je eigen wensen en lichaamsbouw. Voor extra comfort zijn er verschillende afmetingen verkrijgbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Zo is je bank echt af!

Onderhoud

De Duccio bank heeft losse zit- en rugkussens. Om de vorm en uitstraling van de kussens te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen. De rugkussens zijn ook omkeerbaar; voor een gelijkmatige belasting is het goed om ze af en toe van plaats te wisselen en ze om te keren. Ook voor de zitkussens is het goed om ze regelmatig van plaats te wisselen zodat ook deze gelijkmatig worden belast.

€ 1.559,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies