Hoekbank Modo

Groen/bruine hoekbank Modo met zwarte houten poten

  • Rechthoekige zwarte houten poten
  • Heeft 25 cm brede armleuningen
  • Uitgevoerd in groen/bruin microleder bull
  • Standaard zitcomfort: polyether

Hoekbank Modo is een comfortabele bank met een robuuste uitstraling. De 25 cm brede armleuningen en de zwarte houten rechthoekige poten geven de bank een stoere look en hierdoor is model Modo eenvoudig te combineren bij allerlei woonstijlen. Het afwerkingsniveau en het comfort zijn van zeer hoge kwaliteit, zo is deze bank voorzien van een stevig houten frame en zijn de beste materialen gebruikt. Heb je liever de hoek andersom, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Deze prachtige bank is voorzien van polyetherschuim in de zitting. Dit geeft een stevige, niet veerkrachtige basis. Polyether kussens zijn ideaal voor degenen die van een stevige bank houden.

Microleder bull is een samengestelde bekleding van leder en stof met een mooie en luxe uitstraling en makkelijk in onderhoud. Door de geschuurde uitstraling geeft dit hoekbank Modo een stoere look.


Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Modo verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen en soorten bekleding om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen. Daarnaast kun je kiezen uit 4 zitcomforts, zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. Je hebt keuze uit 6 verschillende armleuningen in 2 hoogtes en verschillende poten in hout en metaal in 2 poothoogtes. Zo kies je ook de zithoogte die bij jou past. Voor extra comfort zijn er verschillende afmetingen sierkussens en accessoires zoals een armkussen of hoofdsteunen verkrijgbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw Modo bank helemaal af!

€ 2.399,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies