Hoekbank Ozalo polyether visco zitting antraciet

Stoere hoekbank Ozalo in donkergrijs microleder

  • Met volle rug- en zitkussens
  • In diverse stoffen en kleuren verkrijgbaar
  • Zwart metalen poten

Hoekbank Ozalo is een stoere hoekbank. De volle rug- en zitkussens en de brede armleuningen geven de bank een robuuste, maar tegelijkertijd comfortabele uitstraling.

Deze bank is uitgevoerd in microleder in donkergrijs met een bruine ondertoon. Microleder is een samengestelde bekleding bestaande uit een stevige onderlaag van leer en een toplaag van microvezelstof. Dit heeft een luxe, wat stoerdere uitstraling, en voelt toch lekker zacht aan. De zwart metalen gebogen poten accentueren de volle zitkussens van de bank. De poten moeten nog worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die zit bijgesloten, is dit zo gebeurd.

Deze bank is voorzien van polyetherschuim in combinatie met viscoschuim in de zitting. Polyetherschuim zorgt voor een wat steviger zitcomfort. Voor de toplaag is er gebruik gemaakt van viscoschuim. Dit is een traagschuim dat reageert op lichaamswarmte en vormt zich naar de contouren van het lichaam. Door deze combinatie ontstaat een zeer comfortabel, licht verend zitcomfort dat langdurig zijn vorm en optimale comfort behoudt. De rug is voorzien van HR-schuim. Dit heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht waardoor de rugkussens langdurig hun vorm en comfort behouden. Model Ozalo geeft hierdoor een goede ondersteuning aan je rug. Zowel de zit- als rugkussens zijn vast gestoffeerd.

Is model Ozalo precies wat je zoekt, maar heb je de hoekbank liever andersom, groter, of kies je liever 2 losse banken? Of een andere kleur of stof? Dit kan allemaal.

In de winkel is hoekbank Ozalo verkrijgbaar in diverse opstellingen en soorten bekleding, om je ideale zithoek samen te stellen. Je kunt kiezen uit verschillende zitcomforts, zodat je het comfort kunt afstemmen op je eigen wens.

€ 1.499,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies