Hoekbank Pantini HR-schuim zitting graphite

Hoekbank Pantini in donkergrijs microleder

  • Stoere brede armleuning
  • Zwarte metalen designpoten
  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim
  • Zelf samen te stellen

De hoekbank Pantini is een prachtig voorbeeld waarin stijl en comfort samensmelten. Stijl in de vorm van de dunne "plint" in combinatie met de volle zitting en rugleuning en de zwarte metalen designpoten. De bank is bekleed met een donkergrijs microleder. Dit is zeer sterk en voelt zacht aan. Microleder bestaat uit een onderlaag van leervezels en een toplaag van microvezelstof met een geschuurd effect. In combinatie met de 26 cm brede armleuning geeft dit de bank een stoere uitstraling.

Het afwerkingsniveau en het comfort van dit model zijn van zeer hoge kwaliteit. Alleen de beste materialen zijn gebruikt. Deze bank met eiland heeft een uitstekend zitcomfort met HR-schuim in de zitting en in de rugleuning. High Resilience schuim oftewel HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht waardoor de rug- en zitkussens langdurig zijn vorm en comfort behouden. Het HR-schuim kan in het begin wat harder aanvoelen maar na de inzitperiode zal dit materiaal zich steeds sneller vormen voor een optimaal zitcomfort. Hoekbank Pantini is hierdoor de ideale bank om heerlijk in te ontspannen.

Online is deze hoekbank ook verkrijgbaar met het eiland aan de andere kant en met een ander comfort. Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In onze winkels kun je met model Pantini je eigen bank samenstellen. Zo bepaal je zelf de opstelling en kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons Pronto Wonen Stoffenconcept. Ook zijn er diverse zit- en rugcomforts verkrijgbaar, zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. En is het mogelijk om tussen verschillende poten te kiezen. Voor extra comfort zijn er diverse hoofdsteunen beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof en kleur. Dat maakt jouw Pantini bank helemaal af!

€ 1.849,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies