Hoekbank Pantini HR-schuim zitting lichtgrijs

Lichtgrijze hoekbank Pantini met moderne uitstraling

  • Zachte uitstraling door de ronde vormen
  • Uitgevoerd in een lichtgrijs gemêleerde weefstof
  • Zwart metalen poten
  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim
  • Zelf samen te stellen

Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele hoekbank? Dan is onze lichtgrijze hoekbank Pantini de perfecte keuze voor jou! De hoekbank is een prachtig voorbeeld waarin stijl en comfort samensmelten. Stijl in de vorm van de dunne "plint" in combinatie met de volle zitting en rugleuning en de zwarte metalen poten. De bank is bekleed met een lichtgrijs gemêleerde weefstof. Door het gebruik van verschillende garens en tinten ontstaat een licht meerkleurige kwaliteit met een ietwat grovere structuur die zacht en vol aanvoelt. In combinatie met de ronde vormen van de chaise longue en het eiland geeft dit de bank een trendy en zachte uitstraling.

Deze bank is niet alleen een blikvanger in jouw interieur, maar biedt ook nog eens een heerlijk zitcomfort met HR-schuim in de zitting en in de rugleuning. High Resilience schuim oftewel HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht, waardoor de rug- en zitkussens langdurig zijn vorm en comfort behouden. Het HR-schuim kan in het begin wat harder aanvoelen maar na de inzitperiode zal dit materiaal zich steeds sneller vormen voor een optimaal zitcomfort. Hoekbank Pantini is hierdoor de ideale bank om heerlijk in te ontspannen.

Online is deze hoekbank ook verkrijgbaar met de chaise longue aan de andere kant en met een ander comfort. Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In onze winkel kun je met model Pantini je eigen bank samenstellen. Zo bepaal je zelf de opstelling en kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons Pronto Wonen Stoffenconcept. Ook zijn er diverse zit- en rugcomfort combinaties verkrijgbaar, zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. Het is mogelijk om te kiezen tussen verschillende metalen poten in verschillende hoogtes. Zo kies je ook de zithoogte die bij jou past. Voor extra comfort zijn er diverse hoofdsteunen en verschillende afmetingen sierkussens beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw Pantini bank helemaal af!

€ 2.669,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies