Hoekbank Pantini pocket visco zitting graphite

Stoere donkergrijze hoekbank Pantini

  • Uitgevoerd in microleder
  • Stoere brede armleuning
  • Zwart metalen designpoten
  • Hoogwaardig zitcomfort: pocketvering i.c.m. visco-schuim
  • Zelf samen te stellen

De hoekbank Pantini is een prachtig voorbeeld waarin stijl en comfort samensmelten. Stijl in de vorm van de dunne "plint" in combinatie met de volle zitting en rugleuning en de zwarte metalen designpoten. De bank is bekleed met een donkergrijs microleder. Dit is zeer sterk en voelt zacht aan. Microleder bestaat uit een onderlaag van leervezels en een toplaag van microvezelstof met een geschuurd effect. In combinatie met de 26 cm brede armleuning geeft dit de bank een stoere uitstraling.

Het afwerkingsniveau en het comfort van dit model zijn van zeer hoge kwaliteit. Alleen de beste materialen zijn gebruikt. Zo is er in de zitting pocketvering verwerkt. Dit zijn individueel verpakte veren, die los van elkaar reageren en bewegen, waardoor ze een goede ondersteuning bieden. Voor de toplaag is er gebruik gemaakt van viscoschuim. Dit is een traagschuim dat reageert op lichaamswarmte en zich naar de contouren van het lichaam vormt. Door deze combinatie ontstaat een zeer comfortabel, licht verend zitcomfort dat langdurig zijn vorm en optimale comfort behoudt.  In de rugkussens is HR-schuim met viscoschuim verwerkt. Dit geeft een wat zachter comfort en een goede ondersteuning. Hoekbank Pantini is hierdoor de ideale bank om heerlijk in te ontspannen.

Online is deze hoekbank ook verkrijgbaar met het eiland aan de andere kant en met een ander comfort. Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In onze winkels kun je met model Pantini je eigen bank samenstellen. Zo bepaal je zelf de opstelling en kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons Pronto Wonen Stoffenconcept. Ook zijn er diverse zit- en rugcomforts verkrijgbaar, zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. En is het mogelijk om tussen verschillende poten te kiezen. Voor extra comfort zijn er diverse hoofdsteunen beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof en kleur. Dat maakt jouw Pantini bank helemaal af!

€ 2.249,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies