Elementenbank Marcina bruin

Hoekbank Marcina: heerlijk comfortabel

Ons model Marcina is een echte loungebank om heerlijk in te relaxen. Door de verschillende elementen...

€ 2.749,00

Hoekbank Marcina: heerlijk comfortabel

Ons model Marcina is een echte loungebank om heerlijk in te relaxen. Door de verschillende elementen kun je de hoekbank eenvoudig een andere opstelling geven. Dus ideaal als je je zithoek graag eens tussendoor een make-over geeft. Een andere opstelling geeft je woonkamer meteen een andere uitstraling, en is natuurlijk ook makkelijk als je bezoek krijgt.

Hoekbank Marcina heeft een wat zachter zitcomfort en is uitgevoerd in een heerlijke zachte veloursstof met ingeschoren banen. Dit geeft de bank een vintage uitstraling, die perfect bij verschillende woonstijlen past.

De zitkussens zijn uitgevoerd met hoogwaardig koudschuim. Deze kwaliteit geeft, in combinatie met de stalen nosagvering onder de zitkussens, een zeer goed zitcomfort.

  • Nonchalante look
  • Zachter zitcomfort
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Standaard met doorgestoffeerde zijkanten

Marcina wordt geleverd met gestoffeerde zijkanten, zodat de elementen tevens vrijstaand te plaatsen zijn. Hierdoor zijn er vele opstellingen mogelijk.

De getoonde uitvoering, alsmede de gespiegelde versie, is bij ons snel leverbaar. Hierdoor kun je snel genieten van je nieuwe aankoop. Er is bovendien een uitgebreide keuze in elementen, zodat er vele opstellingen mogelijk zijn. Raadpleeg hiervoor het overzicht in de bijlage.

Er is tevens een zeer ruime keuze in de stoffen van de IN.HOUSE collectie zodat er ook leuke combinaties te maken zijn met andere meubelen uit onze collectie. Om de diverse mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in één van onze woonwinkels, waar onze verkoopadviseurs je altijd graag helpen met alle kleurstalen om zo een goede keuze in stof en kleur te maken.

Tevens kan men je adviseren om leuke kleurcombinaties te maken met andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies