Hoekbank Alletto pocketveren antraciet

Royale bank ALLETTO

Heerlijk genieten en ontspannen in deze royale bank Alletto. Door de mooie vormgeving en stijlvolle belijning past deze bank in vele interieursmaken. Deze bank is voorzien van vaste rug- en zitkussen. Bij model Alletto kan je kiezen uit 2 verschillende zitcomforts om je zitplezier compleet te maken.

  • Vele combinatiemogelijkheden
  • 2 zitcomforts

Model Alletto biedt uitgebreide combinatiemogelijkheden in de elementen, zo kun je dus helemaal jouw bank samenstellen. Heb je liever een hoekbank, 3- en 2,5 zits, loveseat of fauteuil? Ook dat is allemaal mogelijk.

Bank Alletto is voorzien van vaste rug-en zitkussens. Het standaard zitcomfort bestaat uit HR-schuim* in de zitting. Daarnaast kun je tegen een kleine meerprijs kiezen voor pocketvering i.c.m. HR-schuim voor een nog beter zitcomfort. De rugkussens zijn gevuld met siliconen korrels en een diolenwattenafdeklaag.

Model Alletto is natuurlijk ook verkrijgbaar in bijna alle kleuren uit de stoffencollectie van Pronto Wonen en uit de stoffencollectie van de leverancier. Bijna te veel om te kiezen.

Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je meubel te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.

Kom gerust naar onze Pronto Wonen winkel en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Alletto je biedt. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

*HR-schuim (ook wel koudschuim genoemd) heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort.

€ 1.699,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies