hoekbank carolina

Hoekbank Carolina; zelf samenstellen

De Carolina hoekbank is uitgevoerd in stof Isola met Engelse stiknaad en verchroomde metalen poten met...

€ 1.579,00

Hoekbank Carolina; zelf samenstellen

De Carolina hoekbank is uitgevoerd in stof Isola met Engelse stiknaad en verchroomde metalen poten met een hoogte van 13 cm. De Carolina wordt geleverd exclusief sierkussen, uiteraard is het mogelijk om deze los te bestellen.

Dankzij ons Carolina maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale zitmeubel samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een hoekbank die geheel is afgestemd op jouw wensen en eisen.

Hoekbank online kopen

Ervaar het zitcomfort van de Carolina hoekbank. De Carolina is modern vormgegeven en kan ook nog eens uitgevoerd worden in drie soorten zitcomfort. Het eerste zitcomfort is meteen ook de goedkoopste; een combinatie van een stalen nosagvering en een zitkussen opgebouwd met hoogwaardig koudschuim. De tweede variant is een combinatie van het eerste zitcomfort met een extra toplaag van memory foam wat zich aan je lichaam aanpast. En tenslotte, de derde variant is een combinatie van een stalen nosagvering en een zitkussen opgebouwd uit een stalen boxspring vering met een afdeklaag van memory foam.

Ontdek zelf wat voor zitcomfort het beste bij je past en kom proefzitten in onze winkel. Bovendien is iedere keuze die je maakt ook nog eens snel leverbaar als je dat wenst. Vliegensvlug geleverd en ook nog eens maatwerk dat kan alleen bij IN.HOUSE.

Moderne hoekbanken

Tot slot kies je de bekleding die bij jou past. Je hebt een brede keuze uit uitstekende stoffen en prachtige lederkwaliteiten in tal van kleuren. Wij hebben een uitgebreide keuze in de mooiste stoffen, kies een stof uit ons IN.HOUSE stofconcept en je maakt de mooiste combinaties met onze andere IN.HOUSE meubelen. Voor de ⿿finishing touch⿿ heb je de keuze uit sierkussens in vele vormen en in bijpassende kleur of juist een contrasterende kleuren.

Vind je het lastig om zelf je eigen Carolina hoekbank samen te stellen, kom dan naar onze woonwinkel om het showroommodel te bekijken. Onze deskundige medewerkers in de winkel helpen je graag met het samenstellen van jouw Carolina.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies