DOMENIA; maatwerk en kwaliteit voor jou

Model Domenia heeft een robuuste uitstraling en de bank zit heerlijk. Bovendien kun je een tal van mogelijkheden verwachten van dit model. Op deze manier stel je jouw eigen bank samen die helemaal aan je wensen voldoet.

  • 4 armleuningen mogelijk
  • 2 modellen rugleuning mogelijk
  • Vele opstellingen samen te stellen

Domenia is uitgevoerd in prachtig microleder en voorzien van een ambachtelijke stiknaad uitgevoerd in dik garen in de kleur beige. Het microleder heeft een zijdezachte 'touch' en is heel eenvoudig te onderhouden. Uiteraard hebben wij vele andere stofsoorten, microledersoorten en ledersoorten voor je beschikbaar. Je kunt daarbij altijd kiezen of je liever een dik, ambachtelijk stiksel in beige wenst of toch liever een wat dunner stiksel wat meekleurend wordt verwerkt met de bekleding die je kiest.

Uiteraard kun je alle stofsoorten en kleuren van ons IN.HOUSE stofconcept op model Domenia kiezen, dat heeft diverse bijkomende voordelen. Ten eerste kun je er op vertrouwen dat de stoffen door en door getest zijn en dat er een stofpaspoort beschikbaar is. Op dit paspoort staan de belangrijkste eigenschappen van deze stof vermeld. Dit stofpaspoort kun je opvragen bij onze deskundige verkoopadviseurs. Ten tweede kun je vrijwel alle meubelen uit de IN.HOUSE collectie vanuit dit stofconcept met elkaar combineren. Dat werkt eenvoudig en doeltreffend. Wil je dus bijvoorbeeld je nieuwe eetkamerstoelen afstemmen op je nieuwe bank; dan kun je dat simpel doen door de stoffen bij elkaar te leggen en te kijken wat de mooiste combinatie geeft. Je kunt dus zowel dezelfde kleuren kiezen of misschien net verschillende contrasterende kleuren voor een verrassend effect te bereiken in je interieur. Het is maar net wat jij het mooiste vind en daar gaat het om!

Domenia is opgebouwd uit goede materialen en de bank zit heel erg comfortabel. Voor de zitting is een stalen nosag vering gebruikt en voor zowel de zit- als rugkussens is er gebruik gemaakt van hoogwaardig koudschuim.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies