Hoekbank Linoza memory foam zitting light greyGrijze gemêleerde hoekbank Linoza met zwarte metalen poten

  • Kussens en armleuningen met gesloten vlindernaad
  • Moderne zwarte metalen poten
  • Uitgevoerd in grijs gemêleerde weefstof vienna
  • Hoogwaardig zitcomfort: bonellvering i.c.m. pocketvering en viscoschuim in de zitting
  • Viscoschuim i.c.m. dons en siliconen in de rug

Hoekbank Linoza is een prachtige, moderne bank voorzien van losse zit- en rugkussens en met een hoogwaardig zitcomfort. Het trapeze-element maakt van deze bank een echte eyecatcher en de mooie belijning van deze hoekbank wordt extra geaccentueerd door de prachtige gesloten vlindernaad. In combinatie met de zwarte metalen designpoten geeft dit de bank een eigentijdse uitstraling en past hierdoor in elk modern interieur. Heb je liever de hoek andersom, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Deze prachtige bank met eiland en trapeze-element is voorzien van een hoogwaardig zitcomfort. Er is gebruik gemaakt van een combinatie van bonell- en pocketveren. Een bonellveer heeft een conische vorm en dit geeft meer weerstand en dus ondersteuning bij een hogere belasting. Pocketvering bestaat uit individueel verpakte veren, die individueel van elkaar reageren en bewegen, waardoor ze een goede ondersteuning bieden. Voor de toplaag is er gebruik gemaakt van viscoschuim. Viscoschuim is een memoryfoam en vormt zich naar de contouren van het lichaam. In de rugleuning is gebruik gemaakt van een combinatie van viscoschuim, donsveren en siliconen, zodat ook de rug en de nek goed ondersteund worden. De luxe grijs gemêleerde weefstof Vienna is plat geweven met een zachte touch en dit geeft hoekbank Linoza een moderne look.


Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Linoza verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen en soorten bekleding om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen. Je hebt de keuze uit 4 verschillende armleuningen en verschillende poten in hout en metaal in 2 verschillende hoogtes. Zo kies je de zithoogte die bij jou past. Daarnaast kun je kiezen uit 4 zit- en rugcomforts, zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. Voor extra comfort zijn er verschillende afmetingen sierkussens en accessoires zoals een media opberger verkrijgbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw Linoza helemaal af!

€ 2.659,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies