Namia, altijd een flexibel interieur

Elementenbank Namia is uitgevoerd in een leuke stof, door één of meerdere elementen te combineren in leder creeër je een speelse opstelling. De bank is door de vrijstaande elementen ook makkelijk in opstelling aan te passen aangezien alle elementen aan de zijkant zijn meegestoffeerd. Bovendien zijn de elementen, met uitzondering van de hockers aan elkaar te koppelen via een wegklapbaar systeem onder de zitting van de elementen.

  • Uitgebreide keuze in leer en stof
  • Speelse combinaties te maken
  • Tijdloos ontwerp

Model Namia is verkrijgbaar met 2 soorten lendekussens. De lendekussens worden gratis bij de elementen geleverd. Keuze 1 is een standaard kussen; effen en met een gewone stiknaad. Keuze 2 is een wat speelsere uitvoering met een bies rondom en 2 knoopjes in het midden van het lendekussen. Aan jou de keuze!

Het voordeel van de losse elementen in de grote vrijheid die je krijgt als je graag je kamer eens een andere look wil geven. Onze tip? Bestel een losse hocker mee. Deze kun je met een dienblad gebruiken als tafeltje. Maar je hoeft niet altijd een hocker als tafel of voetenbank te gebruiken! Je kunt een hocker ook prima tussen de andere elementen plaatsen voor een speelse look! Op deze manier verspringt de rugleuning van hoog naar laag en weer naar hoog.

Neem een kijkje in ons modeloverzicht zodat je een beeld krijgt van de diverse elementen. Als wij je kunnen helpen om voor jou de beste opstelling samen te stellen kom dan naar de winkel en neem een simpel plattegrondje met maten van je kamer mee.

Uiteraard is er een zeer ruime keuze uit de IN.HOUSE stof- en ledercollectie, zodat Namia makkelijk te combineren is met andere modellen uit de IN.HOUSE collectie. Voor een uitbreiding van de garantie en bescherming van je stof of leer geven we je graag een nadere toelichting in onze winkel.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies