Hoekbank Pantini bonell/HR-schuim zitting ashgrey

Grijze hoekbank Pantini met zwarte metalen poten

  • Kubistische armleuningen, 26 cm breed
  • Moderne zwarte metalen designpoten
  • Uitgevoerd in de luxe grijze weefstof rate
  • Hoogwaardig zitcomfort: bonellvering i.c.m. HR-schuim in de zitting
  • HR-schuim in de rug

De hoekbank Pantini is een prachtig voorbeeld waarin stijl en comfort samensmelten. Stijl in de vorm van de dunne "plint" in combinatie met de volle (vaste) zit- en rugkussens. De armleuningen zijn kubistisch en 26 cm breed en de mooie zwarte metalen designpoten geven de bank een moderne look. Het afwerkingsniveau en het comfort zijn van zeer hoge kwaliteit, zo is deze bank voorzien van een stevig houten frame en zijn de beste materialen gebruikt.

Deze prachtige bank met chaise longue heeft een hoogwaardig zitcomfort met bonellvering in combinatie met HR-schuim in de zitting en HR-schuim in de rugleuning. Een bonellveer heeft een conische vorm en dit geeft meer weerstand en dus ondersteuning bij een hogere belasting. In combinatie met de toplaag van HR-schuim geeft dit een stevige zit. In de rugleuning is ook gebruik gemaakt van HR schuim. Dit heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht waardoor de rug- en zitkussens langdurig zijn vorm en comfort behouden. Hoekbank Pantini is hierdoor de ideale bank om heerlijk in te ontspannen.


Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Pantini verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen en soorten bekleding om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen. Daarnaast kun je kiezen uit 4 zit-/rugcomfort combinaties zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. De armleuning kan in plaats van kubistisch ook worden afgerond en het is mogelijk om te kiezen tussen 2 verschillende metalen poten in de kleuren zwart, geborsteld of grijs in 2 verschillende hoogtes. Zo kies je ook de zithoogte die bij jou past. Voor extra comfort zijn er diverse hoofdsteunen en verschillende afmetingen sierkussens beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw Pantini bank helemaal af!

€ 1.259,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies