Hoekbank Sicuro polyether zitting sepia

Model Sicuro; Mooie ranke zitbank met een voortreffelijk zitcomfort om heerlijk van te genieten

De ranke vormgeving van de zitkussens in combinatie met de stijlvolle zwart metalen poten maken dat deze bank een lust is voor het oog. Het voortreffelijke zitcomfort en de heerlijke rugkussens bieden je alle mogelijkheden om te genieten van deze mooie bank.

  • Ranke vormgeving
  • Keuze uit 2 zit- en rugcomforts
  • In vele stoffen en kleuren verkrijgbaar

De vaste zitkussens zijn voorzien van comfortschuim wat voor een heerlijk zitcomfort zorgt. Optioneel bieden we je ook een zitcomfort met HR-schuim aan, zo kun je het zitcomfort kiezen wat het beste bij jou past. De losse rugkussen zijn standaard voorzien van een vlokkenvulling van comfortschuim en siliconenvezels, afgewerkt met een fiberfill afdeklaag voor een perfecte ondersteuning van je rug. Ook hier bieden we als optie een rugcomfort met HR-schuim en een mix van dons en siliconenvezels.

Naast dat deze bank een goed zitcomfort biedt heeft hij ook nog eens een degelijk massief houten romp en zijn er enkel uitstekende materialen gebruikt waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Model Sicuro is er niet alleen als hoekbank in diverse uitvoeringen maar ook als 3,5 zits, 3 zits, 2,5 zits en 2 zits. Natuurlijk zijn er ook een bijpassende loveseat en hocker verkrijgbaar.

Vanzelfsprekend biedt Pronto Wonen je hier ook weer heel veel keuze in stoffen en kleuren uit de Pronto Wonen stofcollectie.

Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je meubelen te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.

Kom gerust naar onze Pronto Wonen winkel en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Sicuro je biedt. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

€ 1.049,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies