Draaifauteuil Diventa verstelbare rug/hoofdsteun zinc

Relaxfauteuil Diventa; creëer een oase van rust

Wil je even je eigen oase van rust, kies dan voor relaxfauteuil Diventa. Zet je fauteuil in de ligstand en laat je voeten rusten op de geïntegreerde voetensteun. Doe je ogen dicht en geniet van het comfort dat model Diventa je biedt.

  • Degelijke en duurzame constructie
  • Eenvoudig manueel of elektrisch te verstellen
  • Keuze uit verschillende voeten

Draai-/relaxfauteuil Diventa kun je eenvoudig in diverse standen zetten, zodat je altijd de door jou gewenste zithouding kunt creëren om daarna heerlijk te ontspannen en te genieten van het heerlijke zitcomfort. Dit verstellen kan manueel (gasveer) of elektrisch d.m.v. 2 motoren. Er is ook een accupakket beschikbaar, waardoor de elektrisch verstelbare fauteuil ook zonder netstroom aansluiting bediend kan worden. Door gebruik te maken van duurzame materialen ben je er zeker van dat je jarenlang heerlijk en ontspannen kunt genieten van deze fauteuil.

Model Diventa kan in zowel stof als leder. Kijk voor de vele mogelijkheden in de Pronto Wonen stof- en ledercollectie of de stof- en ledercollectie van de leverancier. Daarnaast kun je kiezen uit veel verschillende voeten in hout en metaal en in diverse kleuren.

Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je draai-/relaxfauteuil te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.

Kom gerust naar onze Pronto Wonen winkel en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Diventa je kan bieden. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

€ 869,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies