draaifauteuil rodia petrol

Rodia, een sieraad voor je interieur

De draaibare fauteuil Rodia is uitgevoerd in de nieuwste modekleuren van dit moment. De...

€ 779,00

Rodia, een sieraad voor je interieur

De draaibare fauteuil Rodia is uitgevoerd in de nieuwste modekleuren van dit moment. De draaibare zwarte poot heeft een moderne uitstraling. De ronde lijnen zijn tot in detail doorgevoerd waardoor de mooie stiknaden in het oog springen.

  • Kwalitatief hoogwaardig
  • Keuze uit vele lederkwaliteiten en verschillende kleuren
  • Draaipoot ook mogelijk in chroom en geborsteld chroom

Rodia is een echt toonbeeld van vakmanschap van de meubelmakers, de ronde lijnen in combinatie met de strakke stiknaden springen meteen in het oog. De draaifauteuil pas in vele woonstijlen en is ideaal als bijzetfauteuil. Door het praktische draaimechanisme kun je de fauteuil flexibel gebruiken. Rodia is ook erg mooi om als set van 2 bij elkaar te plaatsen, zo ontstaat er synergie in je interieur.

Wij besteden bij IN.HOUSE altijd extra aandacht aan het comfort en de kwaliteit van onze meubelen. Model Rodia is daarom ook uitgevoerd met een stalen nosagvering. Dit is een zig zag vering die extra vering geeft aan het zitkussen. Hierdoor ben je verzekerd van een heel goed zitcomfort en een lange levensduur.

Kom de fauteuil uittesten in onze winkel, uiteraard hebben wij nog veel meer fauteuils voor je klaarstaan. Denk daarbij aan vele woonstijlen en natuurlijk ook aan diverse uitvoeringen. Een relaxfauteuil met diverse functies, of gewoon een mooie 'vaste' fauteuil die mooi bij je bank past.

Je kunt, tegen een geringe meerprijs, de garantie uitbreiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze garantie ben je gegarandeerd dat je fauteuil 5 jaar tip top blijft en er hoort zelfs een vlekservice bij. Dit houdt in dat je, in geval van een vlek op je leder, gegarandeerd bent van een optimale ondersteuning door ons servicebureau met service aan huis. Tevens ontvang je voldoende onderhouds-en reinigingsmiddel om je fauteuil minimaal 5 jaar lang optimaal te onderhouden. Een speciaal servicenummer staat tot je beschikking om te raadplegen bij calamiteiten.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies