Fauteuil Capaldi polyether zitting denim

Capaldi; stoere fauteuil met een industriële uitstraling

Fauteuil Capaldi ziet er lekker stoer uit door de gebruikte materialen, en heeft een goed zitcomfort. Of je nu kiest voor een uitvoering in stof of in microleder: de keuze is aan jou. Zo past deze fauteuil altijd in jouw interieur.

  • Verkrijgbaar in alle stoffen en kleuren uit de Pronto Wonen stoffencollectie
  • Lekker comfortabel dankzij het royale zit- en rugkussen
  • Stoere industriële uitstraling

Fauteuil Capaldi is verkrijgbaar in alle stoffen en kleuren uit de Pronto Wonen stoffencollectie, maar ook in microleder. Daardoor kun je deze fauteuil helemaal afstemmen op de rest van je interieur. De metalen armen zijn standaard uitgevoerd in het zwart, maar zijn ook verkrijgbaar in vintage kleur.

Je kunt fauteuil Capaldi helemaal op maat en naar jouw wens samenstellen, dankzij de keuze uit verschillende opties (tegen meerprijs): een bies in dezelfde stof of in een contrastkleur, een contraststiksel (in vier verschillende kleuren), een vlindernaad of open naad, een horizontale naad in de rug of een retro stiksel op de rug. Voor nog meer zitcomfort kun je tegen meerprijs kiezen uit HR-schuim in de zitting, of een combinatie van HR-schuim met Visco.

Onderhoud

Bij Pronto Wonen kun je onderhoudsproducten krijgen om je meubelen extra goed te beschermen tegen vuil en vlekken en kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar. Voor deze fauteuil adviseren wij de Textile & Leather protector uit ons assortiment onderhoudsproducten. Ons deskundig personeel adviseert je uiteraard graag over hoe je je nieuwe fauteil het beste én makkelijkste onderhoudt.

Kom langs bij Pronto Wonen en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Capaldi je biedt. Ook voor bijpassende meubelen, zoals een bankstel of hoekbank, salontafel of eethoek én leuke eigentijdse accessoires ben je bij Pronto Wonen aan het juiste adres. We heten je graag welkom!

€ 319,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies