Fauteuil Milezzo polyether zitting donkerblauw

Fauteuil Milezzo een mooie aanvulling voor in je woonkamer.

De combinatie van een mooi vol zit- en rugvlak met het verfijnd metalen frame maken dat deze fauteuil een mooie aanvulling is voor in je woonkamer.

 • Leverbaar in vele stoffen en kleuren, ook 2-tone.
 • Mogelijk met 4 verschillende zitcomforts.
 • Degelijke en duurzame constructie.

Deze fauteuil is leverbaar in een van de vele stoffen en kleuren uit de Pronto Wonen stoffencollectie. Zelfs 2 verschillende stoffen en kleuren op één fauteuil zijn mogelijk (2-tone). Zo kun je altijd de beste stof en kleur voor jouw interieur kiezen.

Model Milezzo wordt standaard uitgevoerd met een zwart metalen frame. De armleuning is altijd voorzien van een armlegger gestoffeerd in de stof van de fauteuil.

Ook over het zitcomfort is nagedacht; we bieden je de keuze uit 4 verschillende zitcomforts gecombineerd met een kwalitatief hoog rugcomfort van HR-schuim.

 1. Standaard : Polyether SG35kg/m3
 2. Medium : HR-schuim 40kg/m3
 3. Excellent : Pocketvering + HR-schuim 38kg/m3
 4. Supreme : Pocketvering + Viscoschuim

Voor alle mogelijkheden verwelkomen wij je graag in onze winkel, waar ons deskundig personeel je graag helpt om de juiste keuze in zitcomfort, stof en kleur te maken. Als je de door jouw gekozen stof graag thuis wilt bekijken om te zien of het in je interieur past, hebben wij van vele stoffen knipstaaltjes beschikbaar, die je kosteloos ter beschikking worden gesteld.

Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je fauteuil te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.

€ 369,00

Waarom Reedijk Wonen

 • 1001 mogelijkheden
 • al uw woongemak onder één dak
 • meer dan 100 topmerken
 • persoonlijk interieuradvies