Fauteuil Nanti okergeel

Uitstekend zitcomfort.

Kom proef zitten op fauteuil Nanti en ervaar zelf het uitstekende zitcomfort van deze fauteuil. De zitting is voorzien...

€ 999,00

Uitstekend zitcomfort.

Kom proef zitten op fauteuil Nanti en ervaar zelf het uitstekende zitcomfort van deze fauteuil. De zitting is voorzien van nosagvering in combinatie met HR schuim (ook wel koudschuim genoemd). Deze combinatie zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit en een uitstekend zitcomfort.

  • Keuze uit verschillende kleuren stof en leder
  • Keuze uit twee verschillende rughoogtes
  • Showroom versies zijn snel leverbaar

Model Nanti leent zich goed om te combineren met een (hoek) bank. Het model biedt verschillende opties, zo kan je kiezen voor een lage of een hoge rug. Naast de draaivoet is het ook mogelijk om te kiezen voor vier vaste poten. Om alle mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze woonwinkel.

Er is een ruime keuze in stof en leder, zo kan je kiezen uit alle stoffen en leders uit de IN.HOUSE collectie. Je kunt zelfs kiezen voor een combinatie van stof met leder, dit geeft je fauteuil en/of hocker een geheel eigen uitstraling. Onze verkoopadviseurs helpen je graag met alle kleurstalen om tot de beste keuze te komen. De kleurstalen zijn extra groot zodat je een goed beeld hebt van de stof en uitstraling. Al onze stoffen en leder soorten uit de IN.HOUSE collectie zijn te combineren met andere meubels uit de collectie. Zo kan je je gehele interieur op elkaar afstemmen.

Het is mogelijk om tegen een meerprijs de garantie uit te breiden naar 5 of 7 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van toepassing waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Bij dit garantiepakket ontvang je voldoende impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen. Mocht er in de toekomst iets in de hand zijn dan hebben wij een speciale service dienst aan huis om het probleem op te lossen. Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder met al je vragen. Kwaliteit vinden wij uitermate belangrijk en garanderen wij jarenlang plezier van een meubel. De getoonde uitvoering is snel leverbaar waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe fauteuil.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies