Tanti: verrassend, vrolijke twist

Fauteuil Tanti leent zich goed om te combineren met een (hoek-) bank of gewoon als losse set in een gekke stof. Dit geeft een verrassend en vrolijke twist aan je interieur. Hierdoor leent de fauteuil zich uitstekend bij vele woonstijlen en is daarnaast nog eens aangenaam geprijsd.

  • Snel leverbaar in de getoonde uitvoering
  • Vele stof- en ledersoorten mogelijk
  • 2 pootkleuren mogelijk

Door de frisse actuele stof- en ledersoorten kun je erg leuke kleurcombinatie maken. Daarnaast kun je ook nog eens spelen met een wieberstiksel en 2 pootkleuren. Ook onze stoffen uit het IN.HOUSE stofconcept zijn verkrijgbaar op model Tanti. Met de stoffen uit ons IN.HOUSE stofconcept ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Al onze stoffen worden uitgebreid getest, vraag naar het stofpaspoort in onze winkel om de specificaties te weten te komen. Je hebt naast de beste kwaliteit ook de flexibiliteit om de fauteuil te combineren met vrijwel alle meubelen uit onze collectie. Je kiest gewoon uit onze collectie de mooiste stoffen en ledersoorten en laat deze vervolgens stofferen op je favoriete stoel, bank of fauteuil.

De fauteuil is uitgevoerd in hoogwaardige materialen die je een jarenlang woonplezier garanderen. IN.HOUSE besteedt namelijk uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook combinaties van deze materialen. Tevens gaat er speciale aandacht uit naar het zitcomfort van de meubelen. Wij vinden het uitermate belangrijk dat we jou een kwalitatief hoogwaardig meubel leveren.

Bij deze fauteuil is het mogelijk om, tegen een meerprijs, de garantie uit te breiden tot 5 jaar. Deze volledige garantie omvat ook een garantie tegen vlekken. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan, staat er een servicebureau tot je beschikking die je met raad en daad bijstaat om de vlek te verwijderen.

Wij helpen je graag bij het bepalen van je keuze, onze deskundige adviseurs staan voor je klaar.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies