Fauteuil Valanto cognac

Valanto: tijdloos comfort voor iedere woonkamer!

Ons model Valanto heeft door het houten frame een retro-moderne uitstraling en past bij veel...

€ 499,00

Valanto: tijdloos comfort voor iedere woonkamer!

Ons model Valanto heeft door het houten frame een retro-moderne uitstraling en past bij veel verschillende woonstijlen.

De armleuningen zijn uitgevoerd in hout, waarbij je kunt kiezen uit beuken (standaard) of eiken (tegen meerprijs) in meerdere kleuren.

  • Uitstekend zitcomfort
  • Keuze uit veel stof- en ledercombinaties

Bij model Valanto kun je ervoor kiezen om de zijkanten van de rugleuning en zitkussens een andere kleur te geven. Kies bijvoorbeeld voor de zitting in mooi leder en de zijkanten in een hippe stof. Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een stoffering in 1 kleur stof of leder.

Het retro-moderne ontwerp van dit model maakt van de fauteuil een tijdloze klassieker. Door de vele stof- en leermogelijkheden kun je zelf een leuke set samenstellen. Je hebt bovendien een uitgebreide keuze uit de IN.HOUSE stofcollectie om de leukste combinaties zelf of met één van onze verkoopadviseurs samen te stellen. We hebben de keuze uit vele kwaliteiten leder en stofsoorten. Deze categorieën zijn door elkaar op 1 meubel te combineren. Je kunt maximaal 2 leer- of stofsoorten/kleuren per fauteuil met elkaar mixen.

Het zitcomfort van model Valanto is erg goed, dit is te danken aan de toepassing van een hoogwaardig HR-schuim in de rug en de zitting.

Onze deskundige adviseurs geven je graag advies over de verschillende mogelijkheden, in onze IN.HOUSE winkel liggen de kleurstalen voor je klaar om een goede keuze te kunnen maken.

Voor de stof hebben wij een speciale protector om de stof vlekwerend te behandelen, en uiteraard hebben wij ook voor leder de benodigde onderhoudsmiddelen beschikbaar voor jou. Op deze manier houd je lang plezier van je meubel.

Informeer naar de uitgebreide garantie mogelijkheden, voor een geringe meerprijs bieden wij je een uitgebreide garantie van 7 jaar. Op deze manier ben je jaren verzekerd van je aankoop. Tevens geeft deze garantie je 7 jaar zekerheid van een speciale service aan huis om klachten snel en efficiënt op te lossen.

IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies