Hocker Leanti grijs leer

Fauteuil Leanti, superieur zitcomfort

Fauteuil Leanti is een tijdloze fauteuil met een nonchalante uitstraling, die in elk interieur past. De...

€ 379,00

Fauteuil Leanti, superieur zitcomfort

Fauteuil Leanti is een tijdloze fauteuil met een nonchalante uitstraling, die in elk interieur past. De rugleuning is verstelbaar voor optimaal comfort. Standaard wordt model Leanti geleverd met een zwarte draaivoet. Natuurlijk is het mogelijk om de fauteuil ook uit te voeren met een andere voet, er is veel keuze. De fauteuil is in stof of leder uit te voeren, in vele kleuren, zo kan je de fauteuil naar eigen smaak passend maken.

  • Comfortabele zit
  • Enorme keuze in stof- en ledersoorten
  • Bijpassende hocker verkrijgbaar

We hebben verschillende draaipoten bij model Leanti beschikbaar. Het getoonde model is uitgevoerd met een zwarte draaivoet. Deze voet geeft de stoel een moderne uitstraling. Uiteraard kun je ook kiezen voor een voet in een andere kleur. Ook is een bijpassende hocker verkrijgbaar om je relaxhoek optimaal naar je wensen in te richten.

Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel; onze verkoopadviseurs helpen je graag met al je vragen. Ook geven zij je het beste advies om zo lang mogelijk te genieten van je fauteuil. Zo kun je er voor kiezen om de garantie, tegen een geringe meerprijs, uit te breiden naar maar liefst 7 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe meubel. En als er eens iets aan de hand is, hebben wij een speciale servicedienst welke aan huis komt om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

INHOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen. Er gaat een speciale aandacht uit naar het zitcomfort van de meubelen, wij vinden het uitermate belangrijk dat je jarenlang plezier kan hebben van een meubel.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies