Relaxfauteuil Romia okergeel velvet met zwart leer

Romia relaxfauteuil met eigentijdse looks

Model Romia is een relaxfauteuil die laat zien dat comfort en eigentijdse looks heel goed samen...

€ 3.029,00

Romia relaxfauteuil met eigentijdse looks

Model Romia is een relaxfauteuil die laat zien dat comfort en eigentijdse looks heel goed samen gaan. Er zijn tal van mogelijkheden om deze fauteuil helemaal op maat te laten maken.

  • Uitgevoerd in stof adore gold met zwart leder
  • 3-motorige relaxfunctie met zero gravity
  • Met nekkussen voor extra comfort
  • Uit te voeren met veel extra mogelijkheden

We noemen een paar van de vele mogelijkheden; standaard is model Romia uitgevoerd met 2 motoren zodat je de voetklep en de rug afzonderlijk van elkaar kunt verstellen. Daarnaast heb je vele comfort verhogende functies zoals een massage- en verwarmingssysteem, een elektrisch verstelbare hoofdsteunverstelling wat natuurlijk erg handig is in het gebruik! De relaxfauteuil zoals getoond is uitgevoerd met een speciale functie waarmee je de fauteuil kunt kantelen zodat je benen wat hoger komen te liggen. Dit noemen we "Hertzwaage" of "Zero gravity" want je lijkt dan wel te zweven. Je hart moet dan minder hard pompen om het bloed bij je benen of je hoofd te krijgen. Dit werkt erg ontspannend; zeker in combinatie met bijvoorbeeld een verwarmingsfunctie.

Romia is een relaxfauteuil met eigentijdse looks door de zogenaamde 'oren'. Dit geeft de fauteuil een unieke uitstraling. De fauteuil is uitgevoerd in een combinatie van een velvet stof adore in de kleur gold, met accenten in zwart leder. Het nekkussen in tevens zwart leder zorgt voor extra comfort.

Relaxfauteuil Romia kan helemaal op maat samengesteld worden. Standaard hebben we drie maten beschikbaar: Medium, Large en Extra Large. Daarnaast kunnen zowel de zitdiepte als de zithoogte nog aangepast worden. Zo creëer je een fauteuil die perfect bij jouw lichaam past!

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies