Relaxfauteuil Seduto elektrisch verstelbaar sta-op stoel

Sta op fauteuil Seduto; op een comfortabele manier gaan zitten en opstaan.

Sta op fauteuil Seduto is een heerlijke relaxfauteuil met als extra een sta op functie (elektrisch) die je helpt op een comfortabele manier te gaan zitten en weer op te staan. Het is op en top genieten van een welverdiende rust door het uitstekende zitcomfort dat deze sta op relaxfauteuil je geeft. De rijke uitstraling en het gebruik van duurzame materialen garanderen dat je jarenlang heerlijk en ontspannen kunt genieten van deze fauteuil.


Sta op relaxfauteuil Seduto biedt uitgebreide mogelijkheden om je fauteuil helemaal op jouw wensen af te stemmen. Zo hebben we 2 rugvarianten (horizontale banen en een Y-vorm), 4 zitcomforts, 2 zithoogtes, 2 zitdieptes, een extra hoge rug, 5 verschillende armen en 2 verschillende voeten.

 • 4 heerlijke zit comforts
 • 2 zithoogtes & 2 zitdieptes
 • extra hoge rug mogelijk
 • 5 verschillende armen en 2 typen voeten
 • elektrisch verstelbaar inclusief Sta Op functie


Aan het zitcomfort besteden we bij deze relaxfauteuil heel veel aandacht, zo bieden we je 4 verschillende zitcomforts die je kunt afstemmen naar je eigen wens.

 1. Standaard: Polyether SG35kg/m3 + SG30kg/m3
 2. Medium: HR-schuim 38kg/m3 + HR30kg/m3
 3. Excellent: Pocketveren + HR-schuim 38kg/m3 + HR30kg/m3
 4. Supreme: Pocketvering + viscoschuim + HR-schuim 30kg/m3

Kortom een uitgebreide keuze voor een op en top zitcomfort om heerlijk van te genieten.


Ben je wat langer dan gemiddeld dan kun je kiezen voor de extra zithoogte (48cm) eventueel in combinatie met de extra diepe zit (55cm) en de hoge rug (+8cm). Zo kun je de fauteuil helemaal afstemmen op je eigen wensen. Daarbij kun je nog kiezen uit 2 rugvarianten, 5 verschillende armen en 2 typen poten (5-teensvoet of schijfvoet).


Standaard is sta op fauteuil Seduto elektrisch verstelbaar (met 2 elektromotoren) waarbij d.m.v. een bedieningspaneel de rug en voetensteun onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden. Ook de sta op functie is geheel elektrisch. De hoofdsteun is manueel te bedienen maar indien gewenst kan deze elektrisch verstelbaar uitgevoerd worden. Ook kan men een accupakket bestellen, waardoor de elektrisch verstelbare fauteuil ook zonder netstroom aansluiting bediend kan worden. Als de accu bijna leeg is volgt een waarschuwingssignaal en moet deze weer opgeladen worden.


Vanzelfsprekend biedt Pronto Wonen je ook hier weer heel veel keuze in stoffen en kleuren uit de Pronto Wonen stoffencollectie.


Onderhoud:

Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je meubelen te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar. Laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die sta op fauteuil Seduto je biedt, we heten je graag welkom bij Pronto Wonen.


* De Pronto Wonen stoffencollectie is een selectie van actuele stoffen in een heel breed kleurenpallet.

€ 1.814,00

Waarom Reedijk Wonen

 • 1001 mogelijkheden
 • al uw woongemak onder één dak
 • meer dan 100 topmerken
 • persoonlijk interieuradvies