Kalinga/Maringa, moderne life style kleurt je interieur.

Onze Kalinga en Maringa serie vormen samen een perfecte match. De woonkamermeubelen zijn leverbaar in een mooie combinatie van massief eikenhout en lak. Zowel de lakkleuren als de houtkleuren kun je zelf bepalen dus er zijn vele combinaties te maken. En als je liever de kasten in 1 kleur lak wenst is dat uiteraard ook mogelijk. De tafels hebben een strak A- vormig onderstel.

  • Snel leverbaar (showroomuitvoering)
  • Vele kleurcombinaties samen te stellen
  • Hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen

De speelse indeling van de kasten in combinatie met het rvs beslag vormen een eyecatcher in je interieur. De greepjes zijn inliggend en het ringetje kun je naar buiten trekken om de handgreep te bedienen. De laden en de deuren zijn voorzien van een softclose systeem. De deuren zijn uitgevoerd als een cassettedeur maar we kunnen ze ook in een vlakke variant leveren. Het eikenhout is massief uitgevoerd om een zo⿿n hoog mogelijk kwaliteitsniveau te garanderen.

Het onderhoudsadvies is als volgt: regelmatig afnemen met een lichtvochtige en schone, zachte katoenen doek en daarna nadrogen. 2 x per jaar kun je gebruik maken van Woodclean voor een intensieve reiniging van vlekken, daarna de oppervlakken verzorgen met Mat Polish. MatPolish kan ook kleine oppervlakkige krasjes weg polijsten.

De tafels zijn standaard leverbaar in verschillende maten en kleuren maar zijn ook als maatwerk mogelijk. Vraag de verkoopadviseur naar de vele mogelijkheden.

Eiken is een natuurproduct, kleur en nuanceverschillen maken het hout karaktervol en maakt van jouw meubel een uniek stuk waar er geen tweede van is. We hebben speciale aandacht besteed aan de indelingen van de kasten maar ook aan de maatvoering van de items. Zo hebben we tevens een laag dressoir ontwikkeld waar je de TV net ietsje hoger op kunt plaatsen. Op deze manier kun je vanaf je bank op dezelfde hoogte naar de TV kijken.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies