dressoir amira

Amira, sfeervol en modern

Het woonprogramma Amira is modern vormgegeven met verrassende details. De houten kasten worden asymmetrisch omlijst...

€ 999,00

Amira, sfeervol en modern

Het woonprogramma Amira is modern vormgegeven met verrassende details. De houten kasten worden asymmetrisch omlijst door een gelakte ombouw. Diverse kasten zijn uitgerust met een energiezuinige LED verlichting.

  • Diverse kasten uitgerust met LED verlichting
  • Prachtige kleurcombinatie tussen hout en lak
  • Softclose op deuren

De meubelen zijn op ambachtelijke wijze vervaardigd uit een combinatie van massief en gefineerd acacia hout. Acacia is een bijzonder duurzame houtsoort dat sinds lange tijd gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven het meubel een warme uitstraling. De meubelen hebben een ambachtelijke bewerking ondergaan, zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan. De kanten en hoeken zijn afgerond; deze behandeling accentueert het unieke karakter van het meubel.

Acaciahout is een uniek natuurproduct dat in het land van herkomst, na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in ieder opzicht want geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur. Dit zorgt ervoor dat kleurnuances bij de uitstraling van het meubel horen. Windbarstjes, haarscheurtjes, oneffenheden en noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Het voor de gelakte delen van model Amira gebruikte plaatmateriaal MDF is uitermate geschikt voor meubelen met een moderne vormgeving.

Door de invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van de tijd een wat lichtere en warmere kleur krijgen. Dit is een natuurlijk proces dat hand in hand gaat met de eigenschappen van echt hout. Meubellak vormt de best mogelijke bescherming van je meubel, het accentueert de nerfstructuur en geeft het meubel een rijke uitstraling.

Voor het dagelijkse onderhoud van model Amira adviseren wij je een licht vochtige zachte katoenen doek, wel altijd droogwrijven met een droge katoenen doek. Voor het regelmatige onderhoud (2-3 maal per jaar) adviseren wij Mat Polish want uiteraard ook bij ons verkrijgbaar is.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies