bergkast aline

ALINE; eiken met een industriële touch

Ons woonprogramma Aline is strak vormgegeven en is voorzien van subtiele metalen accenten. De fronten...

€ 1.279,00

ALINE; eiken met een industriële touch

Ons woonprogramma Aline is strak vormgegeven en is voorzien van subtiele metalen accenten. De fronten en bovenbladen zijn uitgevoerd in massief en rustiek eikenhout in combinatie met extra dik eiken fineer op de binnen- en zijkanten.

  • Metalen accenten
  • Rustiek eikenhout
  • Snel leverbaar

De bijbehorende tafels hebben metalen poten en massief eiken bovenbladen. Uiteraard is het woonprogramma Aline leverbaar in vele verschillende kleuren en op aanvraag is er maatwerk mogelijk. En natuurlijk is Aline ook verkrijgbaar zonder de metalen accenten. De kasten zijn leverbaar met een metalen poot. Als je liever dezelfde poot in hout wil kan dat ook. Tevens kun je de kasten aan de onderzijde laten voorzien van een gesloten plint (houten poot en plint worden dan uitgevoerd in de kleur van de kasten).

De showroomuitvoering is leverbaar binnen 20 werkdagen. We hebben het woonprogramma Aline ook nog eens extra scherp voor je geprijsd. IN.HOUSE besteed uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen, wij selecteren enkel de hoogste kwaliteit. Dit komt terug in bijvoorbeeld de scharnieren en de ladegeleiders. Deze zijn voorzien van softclose zodat de deuren en de laden zachtjes zichzelf aantrekken nadat je ze een klein duwtje hebt gegeven. Het onderhoud van de meubelen is simpel. De showroomuitvoering is afgewerkt in vintage grey olie. Dagelijks onderhoud kan gebeuren met een lichtvochtige zachte doek. Hardnekkige vlekken kunnen verwijderd worden door het gebruik van Woodclean maar pas op met boenen op 1 specifieke plek aangezien je de kleur dan kunt weghalen. Daarna kun je de kasten of tafelbladen voorzien van een laagje Waxoil. Heb je een afwerking in lak gekozen dan kun je het zelfde onderhoudsadvies hanteren maar de laatste beschermlaag is dan geen Waxoil maar Mat Polish voor matte laksoorten of Elite Polish voor zijdeglanzende laksoorten. Vraag je verkoopadviseur om meer informatie omtrent het specifieke onderhoud.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies