bergkast navarra

Navarra; opbergkast landelijk

De Navarra opbergkast in rustiek eiken afgewerkt in de kleur leem, met 2 deuren en 4 laden. (hxbxd)...

€ 1.879,00

Navarra; opbergkast landelijk

De Navarra opbergkast in rustiek eiken afgewerkt in de kleur leem, met 2 deuren en 4 laden. (hxbxd) 200x150x045 cm.

Ons Navarra woonprogramma heeft enorm veel mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit vele modellen en maten tafelbladen. Tevens zijn zowel de tafelbladen als de onderstellen in een scala aan kleuren verkrijgbaar. De tafels zijn kwalitatief hoogstaand en opgebouwd uit eerlijke materialen: rustiek eikenhout.

Boekenkast maatwerk

Het woonprogramma Navarra is verkrijgbaar in diverse verschillende kleuren. Naast het kiezen van de kleur van de kasten en tafels heb je ook de mogelijkheid om de handgrepen en deuren van de kasten naar jouw wens aan te passen. Zo heb je keuze uit maar liefst zes verschillende handgrepen en de keuze uit vijf verschillende deurpanelen.

Om de diverse mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze woonwinkel, waar onze verkoopadviseurs je altijd graag helpen met alle kleurstalen om tot de beste keuze te komen. Onze kleurstalen zijn extra groot zodat je een goed beeld hebt van de uitstraling van het hout.

Moderne opbergkast

IN.HOUSE besteed uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen, wij selecteren enkel de hoogste kwaliteit. Dit komt terug in bijvoorbeeld de scharnieren en de ladegeleiders. Deze zijn voorzien van softclose zodat de deuren en de laden zachtjes zichzelf aantrekken nadat je ze een klein duwtje hebt gegeven. Het onderhoud van de meubelen is simpel.

Het onderhoudsadvies is als volgt: regelmatig afnemen met een lichtvochtige en schone, zachte katoenen doek en daarna nadrogen. 2x per jaar kun je gebruik maken van Woodclean voor een intensieve reiniging van vlekken, daarna de oppervlakken verzorgen met MatPolish. MatPolish kan ook kleine oppervlakkige krasjes weg polijsten.

Vind je het toch lastig om zelf je eigen Navarra opbergkast samen te stellen, kom dan naar onze woonwinkel om het showroommodel te bekijken. Onze deskundige medewerkers in de winkel helpen je graag met het samenstellen van jouw Navarra.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies