bergkast otara

OTARA; een echte eyecatcher

De serie Otara springt meteen in het oog door de mooie vormgeving. De afgeronde lijnen, uitgevoerd in eikenhout,...

€ 1.199,00

OTARA; een echte eyecatcher

De serie Otara springt meteen in het oog door de mooie vormgeving. De afgeronde lijnen, uitgevoerd in eikenhout, in combinatie met de gelakte fronten hebben een frisse en eigentijdse look. Er zijn meerdere kleuren eikenhout en lak met elkaar te combineren zodat er altijd wel een combinatie is die goed bij jouw stijl past.

  • Uitvoering zoals getoond is snel leverbaar
  • Meerdere kleurcombinaties mogelijk
  • Hoge kwaliteit

Wij hebben het ontwerp zo 'clean en basic' mogelijk gehouden en subtiele details toegepast. Let maar eens op de mooi afgeronde, massief eiken zijstijlen. Wij hebben ook bewust gekozen voor een greeploze uitvoering van de deuren en laden. Deze werken met een hoogwaardige "push to open/close" functie.

De meubelen lenen zich dan ook uitstekend om ook als los kastje in je interieur te plaatsen. Door de basic uitstraling kun je alle kasten daarom ook altijd prima combineren in je interieur. Het TV-dressoir hebben we net iets hoger ontworpen dan de meeste TV-meubelen zodat je vanuit je fauteuil of bank veel beter van je tv kunt genieten.

De kwaliteit van de Otara kasten is erg hoog. We werken met de beste materialen zoals: massief eiken zijstijlen, bovenbladen in extra dik eiken fineer en gelakte panelen op MDF. De gebruikte scharnieren zijn van topkwaliteit.

De schuin geplaatste, massief houten pootjes geven een leuke uitstraling aan de kasten. Ze krijgen hiermee een mooie Scandinavische look. De Scandinavische stijl staat er om bekend een echte 'basic' te zijn tussen de vele meubelstijlen die de laatste 80 jaar zijn opgekomen. De stijl staat er bekend om zijn eenvoudige maar subtiele lijnenspel in combinatie met lichte houttinten en lakkleuren. Dit zorgt voor een fris en licht interieur, ook in winterse perioden. Je kunt deze stijl helemaal doorvoeren in je interieur. Vraag naar onze verkoopadviseurs om advies.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies