bergkast rosami

Rosami, robuust en modern.

Ons woonkamerprogramma Rosami is modern vormgegeven in robuust eikenhout en is leverbaar in tal van kleuren. Je...

€ 1.079,00

Rosami, robuust en modern.

Ons woonkamerprogramma Rosami is modern vormgegeven in robuust eikenhout en is leverbaar in tal van kleuren. Je hebt de keuze uit een houten of een metalen poot.

  • Karaktervol eikenhout
  • Vele kleuren leverbaar
  • Tijdloze modellering

Rosami is uitgevoerd in speciaal geselecteerd stoer eikenhout en vervolgens ambachtelijk, en met liefde voor het vak, in meerdere stappen afgewerkt. Het hout wordt bewerkt, meerdere malen geschuurd en van diverse kleurlagen voorzien. Dit geeft uiteindelijk de kenmerkende kleur van dit woonprogramma. Uiteraard is woonprogramma Rosami ook leverbaar in diverse andere kleuren en afwerkingen, vraag onze deskundige verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

Woonkamerprogramma Rosami is tevens te krijgen als een maatwerk programma; heb je een speciale wens qua maatvoering, zodat de kast precies bij jou tussen die twee muren past, of wil je de indeling van de kast net wat anders hebben: leg dit voor in de winkel van je keuze en men zal jouw speciale wens voorleggen aan onze productie. Daarnaast gaan ze voor jou aan de slag en zal men een tekening voor je maken en de prijs berekenen. Na jouw akkoord op tekening en prijs gaat met aan het werk om jouw speciale woonwens in vervulling te laten gaan. Uiteraard kost dit speciale maatwerk wel wat meer productietijd, aangezien men de kasten ambachtelijk voor je zal vervaardigen. De deuren en laden zijn uitgevoerd met een soft close systeem zodat ze zachtjes weer terug dichtvallen nadat je ze een klein zetje hebt gegeven. Je hebt bovendien de keuze uit een houten of een metalen poot (meerprijs). De tv dressoirs zijn standaard voorzien van een ophangsysteem zonder meerprijs.

We hebben verschillende onderhoudsmiddelen in ons assortiment om je meubel optimaal te kunnen verzorgen. De specifieke olie afwerking van de standaardkleur kun je het beste 2 maal per jaar onderhouden met Waxoil. Waxoil verzorgt het meubel optimaal en laat de oorspronkelijke kleur zoveel mogelijk intact. Indien je voor een andere afwerking op je meubelen kiest, kun je bij onze verkoopadviseurs terecht voor het beste verzorgingsmiddel.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies