TV-meubel Castano decor eiken pl/zwart staal

Tv-dressoir met een warme en industriële uitstraling.

Wie van een stoere kleur eiken houdt in combinatie met de kleur zwart staal treft het helemaal met het woonprogramma Castano. De diepe warme kleur Plank Eiken staat voor karakter, de kleur Zwart Staal geeft het woonprogramma de stoere industriële uitstraling. De metalen handgrepen zorgen voor de juiste accenten.

  • Verrassend laag geprijsd
  • Erg makkelijk in onderhoud
  • Zelfmontage; handzame pakketten om makkelijk te vervoeren
Het woonprogramma Castano is verrassend laag geprijsd.

Dit stoere industriële woonprogramma is verkrijgbaar in de kleur Plank Eiken in combinatie met de kleur Zwart Staal. Het is gemaakt van hoogwaardige meubelpanelen met een krasvaste (3-D) decorlaag. De 3-D decorlaag ziet er uit als echt hout en heeft een licht reliëf. De decorlaag in de kleur Zwart Staal is glad. Het woonprogramma Castano bestaat uit verschillende elementen zoals een dressoir (2 deuren en 4 laden), een TV-dressoir met 1 deur, 1 lade en 2 open vakken, een TV-dressoir met 1 deur en 2 open vakken, een wandkast met 2 deuren en 2 laden en 2 open vakken, 3 verschillende regalen (1x staand en 2x hang), en Miori eettafels in diverse maten (vast: 140x90, 160x90, 180x90, 200x100 en 220x100 cm, uitschuifbaar 160-210x90cm) en een salontafel van 120x70 cm.

Het onderhoud van deze meubelen is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen), nadien droogwrijven met een schone droge doek. Daarnaast volstaat het om de meubelen 1x per maand te reinigen met Multi Cleaner om uw meubelen in top conditie te houden. Uiteraard is Multi Cleaner ook verkrijgbaar bij Pronto Wonen.

Kom gerust langs bij Pronto Wonen en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die het woonprogramma Castano je biedt.

€ 169,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies