Buffetkast Brascato

Buffetkast BRASCATO; heel veel opbergruimte.

De buffetkast Brascato is een prachtige grote buffetkast met heel veel opbergruimte. De...

€ 999,00

Buffetkast BRASCATO; heel veel opbergruimte.

De buffetkast Brascato is een prachtige grote buffetkast met heel veel opbergruimte. De combinatie van de dichte deuren met de laden en de glasdeuren zorgen er voor dat deze buffetkast de juiste lifestyle sfeer in je woonkamer of keuken brengt. Achter de glazen deuren kun je je mooiste servies tentoonstellen, de praktische laden en dichte deuren bieden meer dan genoeg opbergruimte voor andere zaken.

  • Keuze uit 3 breedte maten
  • Erg makkelijk in onderhoud
  • Scherpe prijs / kwaliteit verhouding

Buffetkast Brascato is verrassend scherp geprijsd.

Buffetkast Brascato is verkrijgbaar in drie mooie kleuren; White, Clay en Stone waarbij de binnenkant altijd wit is. Buffetkast Brascato kunnen we je aanbieden in 3 breedte maten nl. 130 cm, 180 cm en 230 cm, waarbij de hoogte altijd 230 cm is en de diepte 41,5 cm. De buffetkast op 130 cm breedte heeft onder 2 dichte schuifdeuren met 2 laden en boven 2 glasdeuren (schuif), de buffetkast op 180 cm breedte heeft onder 2 dichte schuifdeuren met 3 laden en boven 2 glasdeuren (schuif) en de buffetkast op 230 cm breedte heeft onder 3 dichte schuifdeuren met 5 laden en boven 3 glasdeuren (schuif).

Voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen), nadien droog wrijven met een schone droge doek. Daarnaast volstaat het om de meubelen 1x per maand te reinigen met Woodclean Intensieve Houtreiniger om uw meubelen in topconditie te houden.

Kom gerust naar Pronto Wonen en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die de buffetkast Brascato je biedt. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies