buffetkast carino

CARINO; brengt meteen sfeer!

Het woonprogramma Carino is dusdanig samengesteld dat je kunt kiezen om een volledig woonprogramma te plaatsen...

€ 1.599,00

CARINO; brengt meteen sfeer!

Het woonprogramma Carino is dusdanig samengesteld dat je kunt kiezen om een volledig woonprogramma te plaatsen of gewoon 1 mooie kast. Het kan allemaal. De hoge kwaliteit garandeert je jarenlang woonplezier. We hebben Carino extra scherp voor jou geprijsd.

  • Hoge kwaliteit
  • Massief eiken lijstwerk en bovenbladen
  • Tijdloze modellering

De tijdloze modellering leent zich prima om met de styling de seizoenen te volgen, zo creëer je altijd een frisse look in jouw woonkamer. Wij merken dat de leuke kasten ook vaak gebruikt worden in een hal of in de keuken. Denk eens aan het plaatsen van een buffetkast in de keuken, je gebruikt deze kast dan bijvoorbeeld als bordenkast. Op deze manier heb je meteen de juiste sfeer in jouw keuken!

Het woonprogramma bestaat uit verschillende kasten zoals een buffetkast, barkast, meidenkast natuurlijk diverse TV-Dressoirs. De bijpassende salontafels voorzien van mooie rieten manden maken het helemaal 'af'.

Voor het dagelijkse onderhoud van je kasten adviseren wij een licht vochtige katoenen doek te gebruiken, vervolgens droog je het oppervlakte na met een droge schone doek. Voor het verwijderen van vlekken adviseren wij je Woodclean en voor het regelmatige onderhoud en bescherming kun je het beste gebruik maken van Waxoil voor de eiken delen (want deze delen zijn geolied) en voor de gelakte delen gebruik je Elite Polish.

Het eiken heeft een geoliede finish laag aangezien dit een matte en diepe uitstraling van het hout geeft. De nerftekening van het hout komt zo goed tot zijn recht. Geen enkele boom is hetzelfde, je moet er daarom wel rekening mee houden dat de tekening en de kleur van het eiken altijd wat afwijkt. Dit is een natuurlijke eigenschap van het hout en geen reden tot reclamaties.

Denk aan een optimale luchtvochtigheid in huis, dit ligt tussen de 40% en de 60%, zo beperk je zoveel mogelijk het 'werken' en scheuren van het hout.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies