Sepia buffetkast

De Sepia buffetkast is uitgevoerd in de kleurcombinatie montblanc en stone met 2 glasdeuren, 2 dichte deuren en 3 laden. (hxbxd) 219x195x051 cm.

Dankzij ons Sepia woonprogramma kun je jezelf helemaal in vakantiesferen bevinden in eigen huis. Ons woonprogramma Sepia is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk Lamulux. De laden en deuren zijn voorzien van softclose. Er is een uitgebreide keuze in kasten en tafels beschikbaar.

Landelijke opbergkast

Het onderhoudsvriendelijke Lamulux is sterk, hard, licht en bestand tegen o.a. zuren. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt het als echt hout! Het heeft een hoge kleurechtheid en is krasbestendig. Daarnaast is Lamulux heel gemakkelijk schoon te maken en is ook erg hygiënisch. Het geeft een constante kwaliteit en uitstraling. De uitstraling van hout, maar zeker niet de nadelen er van maken de Sepia serie het ideale woonprogramma voor in huis.

Zo is er de keuze uit bijvoorbeeld een boekenkast, eettafel, dressoir en andere kasten leverbaar. Raadpleeg voor alle mogelijkheden het overzicht in de bijlage of breng een bezoek aan onze woonwinkel.

Kasten kopen online

De Sepia kasten en tafels brengen direct sfeer in huis. Door de kleurencombinatie montblanc en stone en de speelse nikkelkleurige handgreepjes geven deze serie een landelijke uitstraling. De deuren hebben een verticale vlakverdeling en de bovenbladen zijn uitgevoerd met een robuust eiken Lamulux toplaag. De hoeken en staanders van de kasten zijn extra verstevigd met PVC voor een optimaal gebruiksgemak en stevigheid. De Sepia meubelen zijn verlijmd en geschroefd wat een extra stabiele kwaliteit garandeert. De smalle kasten hebben een deur die zowel links als rechtsdraaiend is af te stellen, zo kun je zelf bepalen wat bij jou thuis het handigste is.

Je kunt Lamulux vergelijken met de toplaag van een goede laminaat vloer. Het heeft verder geen onderhoud nodig, enkel regelmatig afnemen met een droge katoenen doek en vlekken verwijderen met een licht vochtige katoenen doek volstaat. Wel altijd even nadrogen met een schone katoenen doek. Hardnekkige vlekken kunnen verwijderd worden met woodclean, dit middel is uiteraard ook bij ons verkrijgbaar. Lukt het niet een vlek te verwijderen, raadpleeg dan onze woonwinkel, waar onze verkoopadviseurs je altijd graag helpen.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies