Armstoel Artila, stoer en robuust.

Armstoel Artila heeft een stoer metalen frame en is bekleed met prachtig leder met een vintage look.

  • Meeverend onderstel
  • Prachtig leder
  • Vele soorten stof en leder mogelijk

Het meeverende onderstel is heerlijk comfortabel. Het model is een toonbeeld van elegantie en eenvoud, de zitting en rugleuning is uit 1 stuk gemaakt waardoor er een goed zitcomfort ontstaat.

Uiteraard is het mogelijk te kiezen voor vele andere leersoorten of vraag onze verkoopadviseurs eens naar de vele stofmogelijkheden.

Armstoel Artila leent zich uitstekend om aan verschillende soorten eettafels te plaatsen, let er dan wel op dat de onderkant van de tafel hoog genoeg is om de armstoel te kunnen plaatsen.

Denk ook eens aan de diverse mooie tafels uit de IN.HOUSE collectie. We hebben bijvoorbeeld tafels met massief eiken bladen gecombineerd met stoere metalen onderstellen, deze matchen perfect bij de armstoelen Artila. Of kies een leuke stijlmix door model Artila aan een landelijke tafel met kolompoten te plaatsen of aan een eettafel met een blad gemaakt uit hout met veel noesten en scheurtjes.

Het rug- en zitting motief geeft model Artila een geheel eigen karakter. De kuipzitting en de rugleuning zijn met vierkante stiksels afgewerkt die voorzien zijn van intrekkingen. Dit wordt allemaal handmatig gedaan door onze meesterstoffeerders. Dit is echt weer eens wat anders dan anders. Elke armstoel Artila wordt met de hand voor jou gemaakt en afgewerkt. Doordat het echt leder betreft voorzien van een natuurlijke waslaag kan er altijd wat kleur en structuurverschil ontstaan tussen de stoelen. Dit behoort tot het eigen karakter van het Stelvio leder. Het leder heeft een prachtige craquelé effect wat je stoelen de perfecte look geeft.

Neem een kijkje in onze IN.HOUSE winkel om je te laten inspireren, onze deskundige verkoopadviseurs geven je graag de nodige info over onze uitgebreide collectie.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies