Contino; optimaal gebruiksgemak

Model Contino is met alle ronde vormen tijdloos vormgegeven. Eet- en armstoel Contino zijn uitgevoerd in een onderhoudsvriendelijke microvezelstof. De armstoel leent zich bijzonder goed om tijdelijk bij de zithoek te plaatsen als je extra zitplaatsen nodig hebt.

  • Verkrijgbaar als eet- of armstoel
  • Snel leverbaar zoals getoond
  • Voorzien van wielen

Eet- en armstoel Contino zijn uitgevoerd met zwarte poten voorzien van skatewielen wat een optimaal gebruiksgemak geeft. Wil je liever de stoel op poten in plaats van wielen? Geen probleem, dit kunnen wij standaard voor je uitvoeren. Daarnaast liever een RVS-poot in plaats van de kleur zwart? Ook dit is bij model Contino geen probleem!

Denk er eens aan om een mix van eet- en armstoelen aan 1 tafel te plaatsen. Ook een armstoelen-set in verschillende kleurtjes geven een verrassend vrolijk effect aan je interieur! Je hebt hierbij de keuze uit onze uitgebreide IN.HOUSE stof- en leerconcept. Het voordeel van de leder- en stofsoorten uit dit concept zijn legio. Zo ben je verzekerd van een goede, uitgebreid geteste kwaliteit (vraag naar de stofpaspoorten met de kenmerken per stofsoort). En daarnaast kun je natuurlijk hele mooie combinaties samenstellen met veel van de andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Kies je voor contrast of misschien liever voor meer meubelen in 1 kleur, dat kan allemaal.

Je kunt tegen een geringe meerprijs ook de standaard garantie uitbreiden naar 5 jaar. Bij deze garantie hoort een speciale servicedienst die bij jou thuis eventuele problemen kan komen oplossen. Tevens ontvang je voldoende onderhoudsmiddel om de lederen fauteuils goed te kunnen onderhouden in deze 5-jarige periode. Indien je een fauteuil in stof bestelt, ontvang je bij deze garantie voldoende Protexx impregneerspray om het indringen van vloeistoffen zoveel mogelijk te voorkomen.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies