LORIA, Stoere eenvoud

Armstoel Loria is uitgevoerd in microleder in combinatie met een stoer rond frame. Het frame is in geschuurd antraciet en zitting is voorzien van hoogwaardig koudschuim.

  • Mogelijk in stof en leder
  • Metalen frame
  • Eyecatcher

De stoel heeft een goed zitcomfort voor jarenlang tafelplezier. Het mooie frame is uitgevoerd in geschuurd antraciet metaal. Dit frame heeft een mooie dikkere ronde buis wat net dat verschil geeft in je interieur. De stoel leent zich ook goed om tijdelijk bij de zithoek te plaatsen als je veel zitplaatsen nodig hebt. Loria is verkrijgbaar in microleder maar is ook verkrijgbaar in soepel leder of andere stofsoorten. Vraag naar de mogelijkheden aan een van onze verkoopadviseurs. De materialen die wij gebruiken zijn gebruiksvriendelijk en slijtvast en worden machinaal geproduceerd waardoor de kleurschakering constanter is. In onze winkel hebben we diverse kleurstalen voor je klaarliggen zodat je een goede keuze kan maken.

De materialen voor armstoel Loria zijn van hoge kwaliteit, zo gebruiken we hoogwaardig koudschuim in de zitting en de rugleuning voor een goed en langdurig optimaal zitcomfort te garanderen. IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook op de combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden. Dat vinden wij heel belangrijk.

Wij bieden je tevens de mogelijkheid de standaard garantie uit te breiden naar 5 jaar. Je hebt dan maar liefst 5 jaar zekerheid dat je armstoelen in optimale staat blijven qua constructie en frame. En als er toch eens iets aan de hand is, geen nood! Na 1 telefoontje naar onze servicedienst regelen wij de reparatie zo veel mogelijk bij jou aan huis. Wel zo makkelijk en snel opgelost. Het onderhoud van onze armstoel Loria in microleder is omschreven in een aparte bijlage. Vraag hiernaar aan een van onze deskundige verkoopadviseurs.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies