Armstoel Serini

Armstoel Serini is voorzien van een mooi draadvormige metalen onderstel, leverbaar in 2 metaalkleuren. Het heeft een zeer comfortabele zitcomfort mede door het HR schuim wat in de zitting is verwerkt. De armstoel is leverbaar met diverse stikselmotieven, Serini geeft 3 keuze mogelijkheden in stiksels die je armstoel een sterke uitstraling geeft. Zo kun je kiezen uit een banen stiksel, een vierkant stiksel of een trekstrook in de rug. Kies het stiksel wat jij het mooist vind en stel je eigen set samen.

Het model is leverbaar in diverse (micro) ledersoorten en kleuren.

  • Mooi handmatige afwerking
  • Stoer metalen onderstel
  • Verschillende stikselmotieven mogelijk

De armstoel wordt handmatig gefabriceerd en verwerkt, elk model wordt hierdoor uniek. Kleine oneffenheden in het metaal, slijpspoortjes etc. het hoort allemaal bij de industriële look van dit model. Vraag aan de verkoopadviseurs naar de specifieke mogelijkheden van dit model. De zittingen en rugleuningen zijn altijd voorzien van hoogwaardig HR (koud) schuim om een zo lang mogelijk levensduur te garanderen.

Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk de standaard garantieperiode uit te breiden naar 5 of 7 jaar. Je kunt dan zorgeloos genieten van je nieuwe armstoel. Bij een armstoel bijvoorbeeld in leder ontvang je voldoende onderhoudsmiddel om 5 of 7 jaar lang goed onderhoud te kunnen plegen. Met regelmatig onderhoud kun je het leder soepel houden d.m.v. het in te wrijven met een naturel bijenwas of te behandelen met een leather protection set (clean & care). Op deze manier blijft je armstoel langer mooi. Bij dit garantie pakket zit er ook een servicedienst bij die je telefonisch te hulp kan schieten en mocht het zo niet lukken dan komen ze bij je thuis eventuele problemen oplossen zoals vlekken verwijderen.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies