ZENN, Stoere eenvoud

Armstoel Zenn is uitgevoerd in een mooie kwaliteit leder, gecombineerd met een stoer metalen frame. De stoel leent zich uitstekend om aan verschillende soorten eettafels te plaatsen.

Denk ook eens aan de diverse mooie tafels uit de IN.HOUSE collectie. Wij hebben bijvoorbeeld tafels met massief eiken bladen gecombineerd met stoere metalen onderstellen, deze matchen perfect bij de armstoel Zenn. Of kies voor een leuke stijlmix door model Zenn aan een landelijk tafel met houten poten te plaatsen. Met model Zenn kan je alle kanten op, probeer het uit in onze winkel!

  • Hoogwaardig leder in diverse kleuren mogelijk
  • Vele andere stofferingen mogelijk
  • Snel leverbaar

Kies je microleder of stof in plaats van leder dan wordt de armstoel meteen ook een stuk goedkoper. Het onderhoud voor microleder of stof is heel eenvoudig. Ze zijn makkelijk schoon te maken en zijn uitermate slijtvast. In onze winkel hebben we de diverse kleurstalen voor je klaarliggen zodat je een goede keuze kunt maken.

Wij bieden je de mogelijkheid de standaard garantie uit te breiden naar 5 jaar. Je hebt dan 5 jaar zekerheid dat je armstoelen in optimale staat blijven qua constructie en frame. En als er toch eens iets aan de hand is, geen nood! Onze servicedienst is telefonisch bereikbaar en zij regelen eventueel een reparatie aan huis. Wel zo makkelijk en snel opgelost!

Let wel op met direct zonlicht aangezien dit de kleur van het leder kan vervagen. Pas ook op met directe warmtebronnen want deze kunnen het leder uitdrogen. Vraag voor advies naar een van onze deskundige verkoopadviseurs, zij zullen u het juiste advies voor leder en stof meegeven. Tevens kunnen zij je verder helpen met het combineren van nieuwe meubelen in je huidige interieur.

Neem een kijkje in onze winkel om je te laten inspireren en te adviseren.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies